Nem tudom elhinni, hogy USA-ban tényleg 26-28 C fok lesz még jövő héten is... persze simán lehet, de investing fórumon van aki írja, hogy New Yorkban lakik és esett a hó, stb. Itt bármi lehet.. simán el tudom képzelni én is, hogy jön egy-két nap, napi 3-4% plusszal, főleg, ha kijönne a készlet előrejelzés, és az még jobban az 5 éves átlag alá esést jelezné.
2.720-ig kell ahhoz lenyomni a gáz árát. A contango "végső" rés 2.890-en van, most nem látom azt, hogy az alá menne jobban. Ott már a nagyok figyelme is inkább long irányba terelődik, persze erővel, és egy kis tavaszias időjárással le tudják küldeni...
Erste valamit nagyon elcsalt. 54Ft a certi, és innen a kiütés kb. 190 pont a gáz árában (2.720). Azt jelenti, hogy 50Ft esés még certiben. Kötési ár még lentebb, tehát 1-2Ft-ra adódik kiütés esetén a certi??? 75-78Ft környékén kellene most legyen a TL43!!!
A múltkor feltettem egy linket az fxempire oldaláról.Nem hittem el,hogy betöltheti azt rést 2.89-ig ami ott fel lett vázolva.Kezdek kételkedni?Geci amcsik.
Olyan erővel tolták meg le, hogy ezt simán ki is csaphatják, ha így megy pár napig. Kezdek aggódni, pedig aztán most hideg van USA-ban. Kemény ez a gáz, úgy néz ki csak esni tud.
Hosszú távon long a gáz természetesen,télen azért egy 3.3-3.7 dollár közötti árra számítok átlagosan.TL43 esetén egy 150-200 FT közötti áron történő eladás esetén két,háromszoros hasznot lehet zsebre tenni.Szóval azt mondom kitartás! :-)
Hát ezt leverték,mondtam enyhe november eleje lesz USA-ban.".95-nél újból belevettem,de alatta már nem tudok mert a DAX-ból nem tudok lóvét áttenni ide,mert zárva vannak.
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.