sztem ez 'marhaság'... az NAV-ot nem érdekli mit csatolsz egy adóbevallás mellé, sőt - ha hülyeség van benne majd még felhasználja ellened bizonyítékként -...(ügyfélkapun egyébként sincs lehetőség csatolni mindenféle magyarázkodást-:) a szabályosan kitöltött adóbevallásod lekönyveli- oszt jónapot...
aztán ha a számítógép azt vmiért 'kiköpi egy revizornak' akkor az megnézi és ha van ideje és kedve akkor berendel ellenőrzésre.. ha a törvény elismeri nyereségből levonhatóként a bef. hitelkamatot, akkor OK, ha nem akkor az meg szívás(?) szvsz. ( tartok tőle az Erste a jogszabályi bizonytalanság miatt változtatott a korábbi gyakorlatán, és a kétes érvényű igazolás kiadása helyett Te felelőségeddé teszi az értelmezést..)
nekem meg 2015-ben nem vonták le, mondjuk írtam az apehnek egy levelet és nem fizettem az be, hanem a saját kimutatásom alapján adóztam, elfogadta az apeh, így kár elvileg nem ért, azóta meg csak ezt tudva picibe használok bef hitelt
bluebalu1@freemail.hu
köszönöm, várom, rengeteget próbálkoztam tavaly. próbáltam a békéltetőt is, azt mondták h csak perelni tudok, a békéltető is egy névleg létező fos...írj nyugodtan aztán megtárgyaljuk, ha sikerül neked valami....
illetve most a 2016-ról adóztunk, akkor nekem a 2015-ben sem vonták már le...tavaly reklamáltam náluk, 2016 március, áprilisban, mert a 2015 igazolás szerint nem vonták le, előtte igen,
2016 áprilisában írták:
Az idei évtől változott meg az adóigazolás tartalma, 2014-ben még az igazolásban az eredményt csökkentő tételként szerepelt a befektetési hitelkamata.
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.