Nem tudok sajnos venni ETF-t. A gáz certi kiütése most 2.2-nél van s a mindenkori alj meg 1.9. Nem mondom nem elérhető ez majd nyáron ha továbbra is szar marad az olaj.
én certit gázban nem is merek venni, a tőkeáttétes gáz ETFS nekem szimpibb. Abben lehet ücsörögni, ha a rossz irányba mozdul el. Tiszta manipuláció a gáz ár, nem csodálkoznék, ha nyáron 4 dolcsi felett lenne. 2.89 jó ár volt. Grat!
Vettem zárás előtt 2 ezer db-t 197-n, 2.89 körül. Hát csak néztem este a 2.82-s fordulónál.. A kommentekben meg írják hogy hiába meleget jósoltak, azóta már hideg jön s manipulálják itt is az árfolyamot.
Persze vannak 2 dolláros árat jósló szakik is. Majd kiderül.
Nem tudom stoppot tegyek rá, certiben marha nehéz vagy dobjam nyitó után, szépet ment ma reggel.
2015 azt mondják a részvények éve lesz. szerintem is. a pénzt a világban nyomtatják ezerrel, az meg a helyét keresi. ez hajtja fel az árakat. a tőkeáttétben nem vagyok profi, tőkeáttétel csak nyersanyag bef.jegyet (külföldit!!) merek venni (ETF). a nyersanyagok tekintetében szerintem közel vagyunk a padlóhoz. a bankok szerintem menni fognak
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.