Óoo, ha a felső certit nem csapják ki... milyen szépen, gàzosan kunkorodik felfelé. Megmondom őszintén, 6ig visszanézés nélkül várom a menetet. Ja és még idén. Aztán majd meglátjuk!
-Földgáz.-Az árfolyam már a múlt héten átlépte a hosszabb távú csökkenő trendvonalat, amit a határidő továbbgörgetésekor megfigyelhető erőteljes ugrás is megerősít. Az alsó 3,125-ös szint erős támaszként szolgál, így amíg az árfolyam e fölött mozog, long pozíciók keresése indokolt. Felfelé jelentős ellenállás várható a 4,68-as szint környékén. Ellenállások: 4,288; 4,688; 5,078. Támaszok: 3,125; 2,734; 2,344.
-Jó napot! Private Banking friss:-WTI - Olaj Az árfolyam az 56,25-ös szintről pattant vissza, és egészen a 62,5-ös szintig emelkedett, azonban a csökkenő trend továbbra is érintetlen. A 62,5-ös szint vízválasztóként szolgálhat a long és short irányok között. Amennyiben az árfolyam meggyőzően áttöri ezt a szintet, az a görbe fordulatát jelezheti, és újra érdemes lehet long belépési lehetőségeket keresni.Ellenállások: 75; 81,25. Támaszok: 56,25; 50; 43,75.
Nem vagyok egy nagy Elliott-wave rajongó. Pivot szinteket is használ, azokat én is. Hogy neki hogy van a 200 napos mozgóátlag 3.44en, nekem meg 4.17en, azt nem tudom, de nagyjából egyetértek vele.
Szvsz minden adott az induláshoz, lehet ezt bárhogy is nézni. Jövőhéten november, a hidegek megérkeznek, fogyasztás fokozódik. Ide már nagyobb bátorság a shorthoz kell.. Ma még veszek tl ből.
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.