Igen, most már valószínűbb, hogy megy tovább lefelé. Szerintem akkor lett volna biztonságos itt longot nyitni, ha tartósan hozza a 2,16-os szintet legalább, azért is céloztam arra, hogy kellene neki egy-két hét, hogy stabilizálódjon itt.
A gáz túladott de a tegnapi gyenge gazdasági adatok ide is megérkeznek. Már 2 alatt nyitottam ma hajnalban egyelőre shortot. Igaz nagyon erős a DXY egy USD gyengülésnél megállhat vagy lassulhat a csökkenés üteme. De a tározók ha nem is annyira mint gondolták jócskán tele vannak. Gyanítom a kitermelők is visszafogták magukat, hogy segítsék a túlkínálat enyhítését.
Na ez nagy meglepetés! Előző 22 volt vártak 31 - et de csak 18B van a tározókban. Hogyan lett ekkora különbség a várt a felmért és a jelenlegi adatok között?! Nyári nyári klíma használat miatt tudom megnőtt az igény a gáz erőművek felpörgetésére, és a kitermelők is visszafogták… de ennyire! Bocsánat az adat 16:30- kor jött. Elnéztem.
-Jó napot! Private Banking friss:-WTI olaj, napi: A szűkülésen belül mozog még a
görbe, egyelőre kereskedési jelzés nélkül.
A nagyobb elmozdulásra utaló minta még formálódik,
még várathat magára egy olyan jelzés, ami
jelentősebb hozamlehetőséggel bír, de napról napra
közelítünk felé.
A szűkülés folytatódhat, de év végéig mindenképp
kimozdul ebből a mintából.
Ellenállások: 87,5; 93,75; 100.
Támaszok: 75; 68,75. -Földgáz, napi: A korrekció megérkezhetett abba a
zónába, ahol az esés megállhat. Az 1,953 alatti
szinteken találhatóak erős támaszok.
A piros vékony trendvonal törése hozhat majd újabb
long esélyt, ami napokon belül bekövetkezhet.
Tartós trendszerű emelkedés kialakulásához még
szükség lehet néhány hétre.
Ellenállások: 3,528; 3,906; 4,68; 6,25.
Támaszok:1,953; 1,563; 0,7813.
A várt módon kizöldült az árupiac. Az USD gyengülése meghozta a várt emelő hatását. Ezért zártam a gáz shortom. De ettől a készletek magasak és most már drágább is az egységár. Így szerintem a mai nap folyamán vagy holnap újra nyitom a gáz shortot. Gázterminál Cheniere részvényem pozícióját is elzártam. Újra nyitom a long irányt. DXY ma nagyon fontos lehet! Ettől függ érdemes e még várni.
Igen, nincs nagy választék sajnos. 🙁Valóban érthetetlen, hogy miért csak long van az S&P és Nasdaq-ra! 😠Csütörtökön bízom egy jó készlet adatban és az első lépésben felrepítheti 2,4 könyékére.
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.