Én meg most sörözök.Ahogy nézem a májusit nekem most két támasz látszik benne .Az egyik 1780-nál a másik 1.703-nál.A sávozást meg napok óta 1.780-1.952 között végzi.Óráson ilyen. https://invst.ly/qjzj- Kiváncsi leszek meddig teszik le a júniusit majd rollover után.
Nem akarok véleményt formálni a cégről mert annyira nem ismerem . Mert ez is ilyen online valami lehet, ha elkülönítve van a számlád talán tényleg rákerül a számládra vagy csak virtuálisan . Erre olyan valaki tudna válaszolni aki ismeri a céget. Én az IB nél vagyok és el se megyek innen az biztos. :))
Amilyen huncutok az ami nagyfiúk,lehet holnap longos napot tartanak.De az a rolloveres rés a 120 pont kontangó miatt zsíros falat lehet.Magiccal korábban sok long xívást megéltem.Pont görgetéskor levitték a gázlongokat k.o szintig.Szóval trükkösek a skacok.Én maradok holnap reggel 9 óra 5 percig shortban.Aztán meglátom...:-)
Szia! Köszi a gyors reagálást, de ezt nem értem. Ha adok megbízást a Plus500 felé, akkor csak megveszik. Vmi kötelezettségük csak van. Bocs, de tényleg nem értem. Ha a HAL részvények felmennek és én lezárom, akkor a nyereséget csak kifizetik...
Sziasztok! Csak egy gyors kérdés! Mi van akkor, ha egy bizonyos összegért veszek Halliburton (HAL) részvényeket a Plus500-on és hosszab távon (akát hónapokig is) benne hagyom? Elvileg az nem határidős, így megtehetem, ha jól értem. Köszi!
Az zavar még mindig bent van a sávban nem törte meg. mert akkor az 1.65 elérhető lenne . De most úgy látszik megint a sáv alján fordul veszek egy call opciót legfeljebb holnap kidobom mi bajom lehet :))
miért pihented?? és többször beszéltük, ha mär certifikát, miért nem egy német certivel foglalkoztok?? még egy magyar randomnál is elérhetöek a német certik is, 22 óráig kereskedhetöen
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.