Köszi, nagyon rám/ránk férne már egy jó kis nyerő! Nekem van XTB rendszer is, de azt pihentetem :-) Holnap reggel 9 után férünk a certihez, addig bármi lehet még..
Na fiuk gratul ez bejött. Igaz van még 2 óra hátra a magyar nyitásig meg még sok ezért sza.. ez a certizés. Ki vagytok téve nem elég a erste hülyeségének még az idő is korlátoz.
Sztem már most van rajta minimum 20 ft nyerő certinként még holnapig beverhetik jobban.A májusi ha bemegy 1.8 alá akkor a júniusit is leverhetik 1.950 alá bőven.
Mindegy, viszem át jövő hétre, mert ez esni fog tovább szerintem, sőt be fogja zárni a "rést" akkor, ami most 1.820 és 1.940 között van a két konti között.
2.1705 volt a májusi gáz k.o ára a júniusi gázé 2.825 lett.A különbség 120 pont volt a görgetéskor.Újabb 19:34-s adat szerint 125 pont a különbség.Egyébként a plus500.com ma 23 órakor gördít a júniusi gázra és real-time adatot mutat. Én ezt szoktam nézni addig amíg nem vált az investing is.
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.