Topiknyitó: Portfolio 2016. 07. 05. 10:18

Október 2-án mehetünk szavazni a menekültkvótáról  

Ugrás a cikkhez
Október 2-ra írta ki a népszavazást a nem magyar állampolgárok Magyarországra történő kötelező betelepítésével kapcsolatban Áder János köztársasági elnök kedden - derült ki a Köztársasági Elnöki Hivatal honlapján megjelent közleményből. A KEH...

a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=3&i=234319
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Fidel_Castro 2016. 10. 13. 15:08
Előzmény: #5938  _pampa
Nem árulják el, mennyibe kerül az eredménytelen népszavazást sikerként beállító kormányzati kampány

Miért nem árulják el a kvótáskampány sikerességét kapányoló kapmány mennyiért fáj a magyar embereknek?

Válaszolnál Terelés helyet?
Törölt felhasználó 2016. 10. 13. 15:07
Előzmény: #5937  Fidel_Castro
Minek árulják el mibe került a népszavazás, ha TE is tudod már, hogy mennyire taksálta az ellenzéki tábor! Hasra ütöttetek a számokkal, a fidesz meg nem mer röhögni!

A ti pénztárgépetek nem tudom hova van bekötve, hogy napra készen vagytok a számokkal!
_pampa 2016. 10. 13. 15:01
Előzmény: #5937  Fidel_Castro
Nem árulják el, mennyibe kerül az eredménytelen népszavazást sikerként beállító kormányzati kampány "

nem EREDMÉNYTELEN hanem ÉRVÉNYTELEN!

volt eredménye.

98% nem szavazat érkezett.

3360K ember volt azonos véleményen!

Hiába próbálod ezt te is elhazudni, nemfog sikerülni!

Fidel_Castro 2016. 10. 13. 14:57
Előzmény: #5935  Phylaxa
Nem árulják el, mennyibe kerül az eredménytelen népszavazást sikerként beállító kormányzati kampány

Épp csak elbukta a menekültellenes népszavazást, de máris új kampányba kezdett a kormány, amiben sikerként próbálja beállítani a kudarcot. Hogy mindez mennyi pénzébe kerül az adófizetőnek - önnek, kedves olvasónk -, már nem igazán akarják elárulni.
A Magyar Nemzet próbálta kideríteni a "Megüzentük Brüsszelnek: 98% NEM!!!!!!
a kényszerbetelepítésre" szlogennel futó kampány költségeit, de a miniszterelnöki kabinetiroda erre annyit felelt, hogy az infotörvény előírásainak megfelelően közzé fogják tenni. A törvény negyedévenkénti beszámolási kötelezettséget ír elő.

Rogán Antal minisztériuma legutóbb augusztusban tett közzé közadatokat, vagyis még a kvótareferendum kampányával sem számolt el,

nemhogy az utókampánnyal.

Gratulálunk a Fidesz Munkás Paraszt Értelmiségi Polgári Habony Vajna Rogán stb stb Szövetségnek.
Viva Szocializmus!
_pampa 2016. 10. 13. 13:43
Előzmény: #5935  Phylaxa
tényleg lesz itt még csavar....
az EU menekültet akar áthelyezni.

az nem változtatja meg az etnikai arányt, mivel nem kell letelepíteni.

de.... menekült akkor lehet, ha az adott országban azt a kérést elbírálják.....

akkor jön az ENSZ,hogy akarata ellenére a menekült nem telepíthető másik országba.....

nem vagyok jogász, jogász legyen a talpán aki ebben a kérdésben eligazodik...
Phylaxa 2016. 10. 13. 13:38
Előzmény: #5932  nemoland
Ezt fogja vizsgálni a bíróság is valószínűleg.
A kvótapártiak pedig tudomásul fogják venni a bíróság döntését. :)
Törölt felhasználó 2016. 10. 13. 12:56
Előzmény: #5933  Oszo
Látod nálad eddig tart az érdemi okfejtés!
Oszo 2016. 10. 13. 05:00
Előzmény: #5930  Törölt felhasználó
Zavaros baromság, mint már oly sokszor!
nemoland 2016. 10. 12. 23:43
Előzmény: törölt hozzászólás
pont ez a lényeg:
"Európai Unióról szóló szerződés 4. cikke szerint az unió tiszteletben tartja többek között a tagállamok „nemzeti identitását, amely elválaszthatatlan része azok alapvető politikai és alkotmányos berendezkedésének”, valamint az alapvető állami funkciókat és a tagállamok integritását."

At Európai uniós szerződésben NEM SZEREPLŐ KÖTELEZŐ BETELEPÍTÉSI KVÓTA egy határozat amely ütközik az EU. alapstzerződés fenti potnjával...pláne ha ez benne van a nemzeti alkotmányokban is...

Kvázi jogellenes a kötelező betelepítési kvóta és az Eu. alapszerződéssel ütköző Európai bizottság határozatok...

Az Európai bizottság/tanács/Brüsszel CSAK AZ UNIÓS SZERZŐDÉS KERETEI KÖZT hozhat határozatokat...azon túl NEM !!!!!!

Ennyi és egy bambi...
R-- 2016. 10. 12. 23:29
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó 2016. 10. 12. 22:40
Előzmény: #5929  Oszo
Megengedem, hogy tereljél, megengedem, hogy meghazudtold magad!
Hiányzik belőled az erkölcsi tartás, mert félreértelmezel!

Tedd helyre valahol az ország fogalmát és ne tégy kivételt országokkal!
Oszo 2016. 10. 12. 21:37
Előzmény: #5926  Törölt felhasználó
// A mi hazánkat egy hazug csaló maffia uralja, amelyik módszeresen számolja fel a demokráciát, módszeresen rabolja el és osztja szét a haverjai között az ország javait, és ami a legnagyobb bűne, hogy az egészségügy és az oktatás kiszárításával, lerombolásával az ország jövőjét teszi tönkre. És én ezt sokkal nagyobb problémának tartom, mint azt, hogy kerül-e az országba 20-30-ezer háborús menekült vagy nem. //
Nem barátom nem az országot szapulom, a rajta élősködő parazitákat, meg legfeljebb az idióta támogatóit! Az ország az áldozat, akinek visszaéltek a jóhiszeműségével és a felkészületlenségével!
Törölt felhasználó 2016. 10. 12. 21:28
Előzmény: törölt hozzászólás
Beragadtál a halszagú barlangodba és már azt hiszed, hogy az a hazád!
Az oroszok meg a liftedben vannak már!
R-- 2016. 10. 12. 21:24
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó 2016. 10. 12. 21:16
Előzmény: #5925  Oszo
//És akkor egy üzenet a központi agynak: Aki rólam azt meri állítani, hogy Magyarországot szapulom, az vagy mutasson bizonyítékot, vagy húzzon a népnemzeti anyjába!// EBBEN rövid az emlékezeted!

//Egyszerűen szánalmas, hogy a világ erőszakos vezetőit akarod elszámoltatni, miközben a saját tolvaj gazembereinket, akik a mi országunkat teszik tönkre, véded, mint valami őrkutya!// NEM NEVEZTEM MEG AZ ŐRKUTYÁIDAT, NEM IS UTALTAM EGYESEKRE? mint te!

Ez meg a saját meglátásod a világ erőszakos vezetőiről, vagyis nincs tudomásod másról mint az alábbi szöveged, amit nem ismersz el Magyarország szapulásának! Asztalaviszta!

// A mi hazánkat egy hazug csaló maffia uralja, amelyik módszeresen számolja fel a demokráciát, módszeresen rabolja el és osztja szét a haverjai között az ország javait, és ami a legnagyobb bűne, hogy az egészségügy és az oktatás kiszárításával, lerombolásával az ország jövőjét teszi tönkre. És én ezt sokkal nagyobb problémának tartom, mint azt, hogy kerül-e az országba 20-30-ezer háborús menekült vagy nem. //

Kell is védeni az ilyen megnyilvánulásoktól!
Ja ez neked nem bizonyíték, mert ezt te mondtad!
Oszo 2016. 10. 12. 20:31
Előzmény: #5923  Törölt felhasználó
Asztakurva! Valószínű, most felismertem valamit a másképp gondolkodásról: Én azt hittem, hogy mi itt mindannyian többé-kevésbé értelmes gondolkodó lények beszélgetünk, a minket körülvevő világról, de nem ez a helyzet: "...Nektek ez létszükséglet!
Nekünk meg az hogy...
Tisztán látszik, hogy te teljesen feloldódtál a NER közös intellektusában, úgy működsz mint egy hangya vagy méh, a nagy közös elme gondolatait közvetíted, és el se tudod képzelni, hogy más nem egy másik "hangyaboly" tagja! Így már értem, hogy miért vannak nálad is meg Pampánál is időnként teljesen értelmetlen reakciók, terelések! Nyilván olyankor fordul ez elő, amikor olyasmit találok (persze ez mással is előfordul) írni, amire a központi agy még nem tett közzé állásfoglalást. Nos én nem vagyok egy "ti" része, én én vagyok egyedül. És ennek nem mond ellent az, hogy egy csomó témában egy csomó emberrel egyet értek!
És akkor egy üzenet a központi agynak: Aki rólam azt meri állítani, hogy Magyarországot szapulom, az vagy mutasson bizonyítékot, vagy húzzon a népnemzeti anyjába! Egyszerűen szánalmas, hogy a világ erőszakos vezetőit akarod elszámoltatni, miközben a saját tolvaj gazembereinket, akik a mi országunkat teszik tönkre, véded, mint valami őrkutya!
Törölt felhasználó 2016. 10. 12. 19:47
Előzmény: #5921  Dehogynincs
Így ebben a formában, kicsit eltúlzott a megközelítésed!
Törölt felhasználó 2016. 10. 12. 19:44
Előzmény: #5920  Oszo
Nem zavar a kicsinyességed, mivel gondolkodásban a logikád elárul! Valószínű fogalmad sincs a másképp gondolkodásról! Ha lenne értelmesen tudnánk egymással kommunikálni!
Nemcsak korrupcióról, lopásról meg kitalált történetek gyártásáról, egyoldalú diktatúráról és főképp Magyarország szapulásáról egyetérteni! Nektek ez létszükséglet!
Nekünk meg az hogy a megoldást keressük a mai világ ránk erőltetett, erőszakos, embertelen képviselőinek, szándékaik demokratikus úton való elszámoltatását kikövetelni!
Törölt felhasználó 2016. 10. 12. 19:22
Előzmény: #5915  offshort
Messzemenő köszönettel vettem!Respect!
Dehogynincs
Dehogynincs 2016. 10. 12. 19:15
Nálunk is vannak no go zónák
link

Topik gazda

Portfolio
Portfolio
4 5 1

aktív fórumozók