Október 2-ra írta ki a népszavazást a nem magyar állampolgárok Magyarországra történő kötelező betelepítésével kapcsolatban Áder János köztársasági elnök kedden - derült ki a Köztársasági Elnöki Hivatal honlapján megjelent közleményből. A KEH...
a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=3&i=234319
"A rendőrség honlapján olvasható statisztika szerint pénteken 36, szombaton 16, vasárnap 87 embert tartóztattak föl, és kísértek vissza az ideiglenes biztonsági határzáron a szerb-magyar határnál szolgálatot teljesítő rendőrök és katonák.
Az ország belsőbb területein és más külső határszakaszokon 26 határsértőt fogtak el, egy gyanúsított ellen pedig embercsempészet miatt indult eljárás a hétvégén.
A július 5-én hatályba lépett új szabályok szerint azokat az illegális bevándorlókat, akiket a szerb vagy a horvát határtól számított nyolc kilométeres távolságon belül föltartóztatnak, visszakísérik a kerítésen található kapukig, és útbaigazítják a legközelebbi tranzitzóna felé.
Azok ellen, akik esetében bizonyítható, hogy átlépték vagy megrongálták a határzárat, illetve embercsempészettel gyanúsíthatók, továbbra is büntetőeljárás, a román és ukrán határszakaszon elfogottak esetében idegenrendészeti eljárás indul.
Az elmúlt héten a szerb-magyar határ térségében összesen 309 migránst tartóztattak föl és kísértek vissza az rendőrök, míg az azelőtti héten, szeptember 12. és 19. között, ez a szám 195 volt. A többi határszakaszon további 47 határsértőt fogtak azon a héten."
"Egy vallásgyalázással vádolt írót lőttek le Jordániában.
A férfit tárgyalása előtt, a bíróság épületénél lőtte fejbe a támadó, akit azonnal elfogtak. Az 56 éves keresztény írót egy, az iszlám vallást kifigurázó karikatúra miatt jelentették fel, amit a férfi a közösségi oldalán tett közzé. Az író nem sokkal később levette a rajzot, és azzal védekezett, hogy a szélsőségesek Istenhez való viszonyát akarta csak parodizálni."
ha majd közöttünk élnek, hogyan fogják elfogadni a más véleményt?
Most nan mérgesek RÁNK a menekültek mutatók abba az irányba értek....
Értem én, nekem nem hiányoznak!
Elég volt már tanulhatott volna belőle Európa..Idéglenes táborok ennyi dologtalan népnek.
Soros mindenhol ott van, ő épp a soros mumus :)
Aki "mankót" keres, boldogan támaszkodhat rá... mert boldogok a lelki szegények, hisz övék a gennyeknek országa :)
Amúgy nem nemzetállamoknak kellene lenniük, hanem bűnözők országának, meg valláskárosultak országának, meg okosak, idióták, stb. országának. Utóbbi 2-be szimplán tesztekkel lehetne "vízumot" szerezni. A kereskedelmi kapcsolatok nagyon jók volnának a 2 ország között, mivel az idióták minden sz..rt megvesznek. Mo. úgyis lassanként oda züllik, hogy az "termeli a GDP-t", hogy a NAV-os megbünteti a rendőrt (rossz sorba írt valamit az adóbevallásában), a rendőr meg a NAV-ost gyorshajtásért, tilosban parkolásért, stb. :)
Október 2-án mehetünk szavazni a menekültkvótáról
Ugrás a cikkheza teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=3&i=234319