annyiszor írtam....azért értelmetlen a "normális" beszélgetés...mert egyesek nem AZT AKARJÁK....nem az a céljuk itt...
már az elején volt erről is szó.
ez egy HATÁSKÖRI kérdés!
arról szól,hogy a lakosság kinek akarja odaadni a döntéslehetőségét!
" Én most csak a népszavazással foglalkozom. Állítom, hogy semmiféle védelmet nem jelent a betelepítés ellen, mert a magyar Országgyűlés és az európai unió részére is nyitva hagyja a kényszerbetelepítés jogszerű lehetőségét. -Ezt nem tudtátok cáfolni. "
nem kimondottan a védelem a célja, hanem elsősorban ,hogy kinél legyen a döntés!
azután már aki erről dönthet elrendelhet mindenféle védelmi intézkedéseket!
Amennyiben a szavazók úgy döntenek,hogy a Parlamentre ruházzák ezt a döntési lehetőséget,azután már meghozhatnak mindenféle intézkedést Magyarország védelmében!
tudom,jönni fogsz azzal,hogy most is megtehetik.....
igen, csak Brüsszel meg van arról győződve,hogy ő is!
ezért fontos ezt a kérdést tisztázni!
ennyi volt, továbbiakban maradok a párszavas "okosságoknál"....
már az elején volt erről is szó.
ez egy HATÁSKÖRI kérdés!
arról szól,hogy a lakosság kinek akarja odaadni a döntéslehetőségét!
" Én most csak a népszavazással foglalkozom. Állítom, hogy semmiféle védelmet nem jelent a betelepítés ellen, mert a magyar Országgyűlés és az európai unió részére is nyitva hagyja a kényszerbetelepítés jogszerű lehetőségét. -Ezt nem tudtátok cáfolni. "
nem kimondottan a védelem a célja, hanem elsősorban ,hogy kinél legyen a döntés!
azután már aki erről dönthet elrendelhet mindenféle védelmi intézkedéseket!
Amennyiben a szavazók úgy döntenek,hogy a Parlamentre ruházzák ezt a döntési lehetőséget,azután már meghozhatnak mindenféle intézkedést Magyarország védelmében!
tudom,jönni fogsz azzal,hogy most is megtehetik.....
igen, csak Brüsszel meg van arról győződve,hogy ő is!
ezért fontos ezt a kérdést tisztázni!
ennyi volt, továbbiakban maradok a párszavas "okosságoknál"....
Október 2-án mehetünk szavazni a menekültkvótáról
Ugrás a cikkheza teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=3&i=234319