Október 2-ra írta ki a népszavazást a nem magyar állampolgárok Magyarországra történő kötelező betelepítésével kapcsolatban Áder János köztársasági elnök kedden - derült ki a Köztársasági Elnöki Hivatal honlapján megjelent közleményből. A KEH...
a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=3&i=234319
Nyilván többen fognak bukni felfelé, ahogy szokás, ha eljön az ideje. De ez a történelmünk. Nem is ők érdekelnek, hanem akik itt maradnak és élni szeretnék a megszokott életüket. Hát ez a problémám.
Akkor teljesen taccsra tették a német lakosságot. Amikor éheztek és fáztak és nem tudtak fizetni, akkor még a szenüket is vitték.
Most mondjuk nem ez a helyzet, de már megint a mindennapjaikba avatkoznak be. Csak a vakok nem látják be, hogy iszlám lesz belátható időn belül a törvény. Még azok is tudják és el is mondják, akik anyagilag érdekeltek. "Jó nagy hülyeség, de jól fizet."
Ez nem fogja megoldani az iszlám területek problémáját, de azért hirdetik. Lelkük rajta.
Nyilván a vidék határozza meg, hiszen a muszlimok nem maradnak vidéken, hanem a nagyvárosokba mennek, ahol össze tudnak tartani. Beszéltünk erről, gettónegyedeket hoznak létre, ahol nyilván az ő törvényeik élnek a valóságban. Ez nem terror, hanem maga az életvitelük. Annyira távol áll tőlük az európai civillizáció, hogy egymás között érzik otthon magukat. Nincs ebben egyáltalán semmi fura. Fordítva is így lenne. Nekem csak a vallásukkal és ami ebből fakad, van problémám. Vagyis ebből kifolyóan a mennyiség miatt mindennel. :)
Merkel amikor kimondta, hogy a multikulturalizmus megbukott, akkor még reménykedett szerintem. Aztán feladta. Ma már nem is tudom, hogy miben hisz. Az iszlámban nem hiszem. :)
Ahol a Koránon kívül mást nem tanulnak (még németet sem) az iskolákban a muszlimok, ott a vezetőség valamit elrontott és ezt elhiszem az alkancellárnak, ha jól emlékszem, akkor ő döbbent meg.
Nincs elég tanár ekkora tömeg képzésére egyébként Svédországban sem, tehát eleve bukta bármilyen integrálásról beszélni. Ha most elmennének 5000-el többen tanárnak és nem morzsolódnának le, akkor lehetnének 5 év múlva elegen a maiakhoz. De addig nyilván sokkal többen lesznek. Tehát az integrálódás fordítva megy végbe. Ez van.
Szerintem pedig nem lesz Kelet-Európában annyi és ez köszönhető a történelmünknek.
Na már megint a pártok. Biztos nagyon jó a népszerűség növelésre, csak megint ott tartunk, hogy egyrészt maga a dolog így helyes, tehát tök mindegy, hogy ki mond mit, másrészt pedig kinél lesznek népszerűbbek? Akik azt hirdetik, hogy "nem mindegy?"? :)
Vedd észre, hogy ugyanazt csinálják nyugaton, mint nálunk. Tolják jobbra az embereket. Igazából semmit sem állítanak, mondjuk minden második szavuk a "nácik, fasiszták, raszzisták" és hasonlók, de semmit sem mondanak csak engedik a dolgokat és semmit sem tesznek a leállítására. Hallottál már bármi határozott és értelmes gondolatot a balközéptől mostanában? :)
"Mivel szeretem a kontinensünket, ezért az európai is. "
Na ezért nincs jelentősége, hogy mit dönt a magyar parlament, engedi vagy nem engedi a muszlimokat letelepíteni. Ha Európában lesz 30-40% muszlim (nem lesz), akkor Magyarországon sem csak pár tízezer lesz, bármilyen törvényt hozol. Párt népszerűség növelésre viszont nagyon jó. És ez a lényeg.
Ki tolja hozzájuk a szavazókat? Mert ők biztosan szavazni fognak, ezt talán mindenki elhiheti. Akit felidegesítettek és kimozdítottak a mindennapi életéből és ezt az új jövőt akarják lenyomni a torkán, az tuti szavazni fog. :)
Október 2-án mehetünk szavazni a menekültkvótáról
Ugrás a cikkheza teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=3&i=234319