Mennyit olvastam ugyan ezt a megfogalmazást az elmúlt 2 évben kovetkezo papiroknál: Opus, konzum, set, est, ott1, ehep, enefi, akko, futur, ormester, appennin, 4ig. Én vállalva a kockázatot hasonló emelkedést várok itt is. Lehet nem lesz igazam, de én nem vezetek félre senkit! Te mi alapján mered 100% biztosra állítani azt, hogy semmi sem lesz itt??? Na ez a félrevezetés, csak tudnám mi a célod ezzel, mert tuti nem a szeretetszolgálattól vagy, hogy megvédj minket??? Ezzel le is zártam a veled folytatott kommunikációt...
Nem a korrektség miatt vagyok itt, sajnos az már 2016 óta elhagyta a BÉT-et, hanem pénzt keresni. Az Est story ota figyeltem a Nutexet, mert érdemben itt lehet még eljátszani ugyan azt ami ott volt/van. Hirtelen bejelentik, hogy megkeresték a céget. Eddig pipa, itt tartunk most. Bizom abban, hogy ez a resze nem kamu. Az, hogy ki/hogyan veszi meg esetleg, illetve milyen "korrektul" oszinten total nem izgat, ha az arfolyam 100 fole kerul tole ;) Kellemes estét és türelem :)
NUTEX részvényesek topikja