Csak azt nem értem, hogy azon ment itt a szenvedés, hogy a vezetosegnel vannak a szavatelsobbsegik, es ezert nem lesz itt semmi, mert nem lehet oket kirakni, es amig ok vannak nem lesz ott semmi csak “nyomda”. De amikor a szavatelsobbsegit torzsreszvennye alakitanak at, akkor az mar megint gond... meg gyanus... amikor ott a feny az alagut vegen, hogy basszus lehet tenyleg hogy lesz itt valami, mert a szavzatelsobbsegiket torzsreszvennye akarja alakitani, akkor az megint nem jo. Szoval itt valami keszul, a befektetok szamara pozitiv, ez tuti. Ujabb sikerstory elott elott vagyunk. Hetfon ugy ki fogunk robbanni, mint a raketa, fuggetlenul attol hogy szetagyaljatok magatokat. Es december kozepere 100 felett lesz; es ezt fel is irhatjatok a kéménybe.
Ha befektetni szeretnél, ajánlom a blue-kat..ha pénzt keresni, akkor kis papírokat. Múlt héten is szóltam, meg is kérdezték, hogymiért éneklem fel. +30%..ezért :)
Nagyon furcsa nekem, hogy bejelentenek egy állítólagos nagybefektetőt . . majd tőzsdére viszik az elsőbbségi részvényeket. Egyáltalán nem tartom ezt logikusnak.
Ha nem haragszol nem keresnem vissza, nyar elejen volt futurom akkor lattam, hogy eléggé kiosztottál valami lebeszélőt ott :) Osszessegeben birom az irasaid, ez egy eszrevetel volt, nem sértés :)
NUTEX részvényesek topikja