Véleményem szerint már nem kell sokat várni egy olyan dologra , hírre ami egy lökést ad felfele az árfolyamnak . Én TA alapon egyelőre nem foglalkozom vele . Majd amikor már kiment belőle minden " szemét " kitiszult a cég , letisztult az arfolyam , na majd akkor foglalkozom a TA elemzéssel . De egyébként még a nagy likvid blue- knál sem műkodik sokszor . Lásd OTP a héten .
Kb ugy tortenik eddig minden,ahogy valamilyen szinten varhato is volt. Igaz,az ember azert remenykedett benne,h nem nyulik el ennyi ideig,na de az lett volna a meglepo,ha gyorsabban tortentek volna az esemenyek. Nem igazan vagyok hive a TA-nak,kulonoskeppen nem a ilyen kis fika papirokban,de eddig szepen jott ami nem is tudom mar melyik elemzo kitett hetekkel ezelott youtube-ra. Most mar csak a megugro szara hianyzik a tortenetnek,remeljuk ebben is igaza lesz,es minel hamarabb.
17Mrd volt tavaly a Graboplast netto árbevétele. Ez közelíti a biotech vagy scitec 20Mrd-ját. Nem lenne baj ez a verzió szerintem sem. Egyébként 2001-ben nagyon más világ volt még tőzsdeügyileg mint most, szóval hogy akkor kivezették az nem jelent semmit a mostani helyzetre nézve.
Így van ! Huber lassan már a múlt lesz . Kár a régi , meglévő bagázst emlekedtni . Itt már a cég előtt megnyitott lehetőségek , legoptimálisabb kihasználára kell adni , és ezzel foglalkozni . TA alapon meg kár a chart-okat gyártani .
nekem a 2017es Mészáros ralik a viszonyítási pont, és szerintem az azóta történt felvásárlások óta a nutex az egyik legideálisabb felvásárlási célpont ! ahogy írtad üres, beköltözésre váró csontváz, adósságmentes, tele kp-val, kis kapi, ennél sokkal rosszabb paraméterekkel rendelkező hasonló cégeket vettek meg korábban ! azt meg hülyeségnek tartom már elnézést akik a múlttal, meg Huberékkel foglalkoznak. ha megveszi valaki teljesen új cég lép a mostani nutex helyébe, akkor mit számít a vérzivataros múlt ??
Én annyit mondok , hogy akikkel beszélgetek tőzsdéről , akár szakmabeliek akár nem de nagy-részük azon a véleményen van amit itt már akár martin , warlock , nutexes , biosec, kollégák leírták ....csontváz tőzsdei cég , nulla tartozással olcsó kapit. ill. rv. arf. ezért lehet mevenni, van , lehet benne nagy lehetőség, fantázia . És ők nem olvassák itt a fórumot és nem érdekeltek nutexben . Viszont adok az elfogulatlan véleményükre .
az előző 3at is rakhatta volna egy tőzsdei cégbe mégsem tette, úgy látszik ő szereti szétválasztani a cégcsoportjait. de szerintem sem ide fog jönni a graboplast, sajnos. nézz utána szerintem, utána mashogy fogsz tekinteni a graboplastra !
NUTEX részvényesek topikja