Raadasul van egy olyan erzesem,hogy orbanek (ml) kiszivtak minden penzt a tozsdebol a meszaros papirokon keresztul,amit csak akartak,es most mar nagyivben szarnak a tozsdere,mint elotte. A ml papirok vesszofutasa pedig igencsak eros hatassal volt a tobbi kispapir bukasara is.
Az is csak addig olyan jó amíg be nem indul rendesen az infláció, ami viszont már el is kezdődött. Az alacsony infláció és a magas állampapír hozam együtt kivont egy csomó tőkét a tőzsdéről sajnos.
Kicsit probaltam biztatni magam,h aki nem bukott meg altalanos iskolaban matekbol,az hamar ki tudja szamolni,h a MAK egy loszar a kobon,tulajdonkeppen ingyenhitelt ad az allamnak. Ha kijon abbol vmennyi toke,v legalabb mar nem aramlik oda,hova fog menni? Csucson levo ingatlanokba? Nem hiszem. Meg ennyit sem hozo bankbetetbe? Ez meg annyire sem valoszinu Szerettem volna mondani,de hat akkor marad a tozsde,de ott meg eleg ranezni a tobb eves csucson levo bux-ra,rogton elmegy minden kedve a befektetestol. Odaig meg mar senki sem nezelodik,hogy bumix,az mar csak megmarad a mi nyomorunknak.
Egyelőre xar a forintunk , és a tőzsdénk . Viszont jó az állampapír hozamunk. Ez egy ilyen időszak , de véleményem szerint fel fognak pörögni a dolgok. :)))))
Pont erre utaltam. Olyan szar a tozsde kifejezetten az utobbi idokben,mint a regi "szep" idokben. Szerintem itt senki sem keres,kiveve egy ket kalandort,aki veletlenul most boklaszik a tozsde kornyeken es ezer kilometerre elkerulte a kis es midcap papirokat. Ma az osszes kispapir ossz forgalma volt annyi,mint akar csak tavaly egy-egy kicsie.
Ha jól tudom beragadt : nutex ,enefi set , rába , opi , est ..... ezekben ragadt be és állítólag vastagon . De sokan beregadtak sajnos , nem csak évike .
Hat,mar jol beszopatta volna magat,ha az elmult jo ket honapban akar csak ide is bagozott volna. Folyamatos esesnel garantalt a beragadas,es megjosolhatatlan mikor jon a kiolvadas. Szerintem nem volt itt tavaly november ota.
Sajat tapasztalatbol tudom,h ez nem eleg. Akar hany fele aprozod a penzed,elobb utobb beragadsz valahova. Sot,mindenhova. A 2-3 blue-n kivul csak beragadni lehetett az utobbi ket evben majdnem mindenben.
Ha van 15 misid akkor elég ha csak évi 5x jól eltalálsz egy kb. 3%-os mozgást (mindegy hogy plusz vagy mínusz irányban) valamelyik blue chipben a négy közül, és máris megvan havi 5-600k Ft nettó profitod belőle. Persze Zellerék Évikéje ennél sokkal profibban nyomja 😆
Ugyan mar,csak nevetek rajta. Az ember,aki hivatalbol lottozasbol el. Vagy kaszino guru,eletvitelszeruen tudja h voros v fekete jon,napi szinten 5x eltalalva.
Szerintem akár már ezen a hétvégén is jöhetne valami újabb közlemény. Nutika szerint márc. 1 után bármikor. Az is már csak egy hét. Rendes kgy legkésőbb április végéig kell legyen, addigra biztosan történik valami. Az még két hónap.
azért óvatosan ezzel az alj vadaszattal, en is megjartam mar nem egyszer emiatt, hogy skotoskodtam 2-3ft-ert. Huberek amit fent eladtak lassan visszaveszik ezen a szinten amennyit akarnak, utána indul a következő rali !
Latvanyos,h vmi oknal fogva 38-nal lejjebb nem engedik. Igaz,39 felett meg gyakorlatilag vevo nincs. Lehet ha megis elengedik,az sok eladot generalna,fene tudja. Eva meg nem kulonosebben hianyzik,nelkule is tudja mindenki h eppen aznap mindent megvett napi aljon, napi csucson meg mar el is adta.
NUTEX részvényesek topikja