Nagyon nagy meglepetes lenne szamomra a 27. Jelenleg semmi racionalis okot nem latok ra,sot,az utolso mondatoddal ertek egyet,szerintem a 38/39 az uj 27. Innen fog kezdodni az uj story.
min. 27 -ig , de lejjebb nem várnám ! Ergo , azért lassan és biztosan kipörögtek szerintem a 38 alatti vételek . Jó-jó lehet még pár büfinél találni ( pl. nálam ) de szerintem ők vagy tartják a story miatt , mint én is , vagy nem olyan jelentős mennyiségek vannak már a kezükben , hogy 27 ig le tudnák verni ők. Itt már a 27 -es árf. el lehet felejteni , az a 38 Ft-os -lett !
Mert kimegy a cegbol az a semmi,ami eddig sem volt mar benne? Vagy mitol esne a felere egy napon belul innen,ha meg a tulaj arlenyomasanak is jo ket honapra volt ehhez szuksege? Ha ma volna egy kiuritett ceg a tozsden,csak vaz,semmi mas,se vagyon,se tevekenyseg,se alkalmazott,semmi...az is also hangon ket milliardrol indulna. A jelenlegi nutex 1,5 korul van ugy,h meg ertek is van benne. Nem varok olyan esemenyt,ami a nulla kozeli allapotot meg le is felezne.
ez csak azon múlik mekkora ceg fog bejonni. egy scitec, Biotech USA esetén eltudok kepzelni egy napon belüli duplazast ! de ha több nap lesz az sem baj :-)
nem igazán volt még rá példa , hogy akármelyik Blue napon , akár héten belül duplázott volna . A 2008 -as válságnál az árfolyamok visszarendeződésénél sem volt ilyen . Nyilván azért 200-300 milla nem elég pl. egy ricsi napon belüli duplázásához és akkor egy otp, v. mol-ról nem is beszélve . De nézzzük nutexet , én napon belüli duplázást nem várnék . A duplázáshoz brutál hír kell , aminek a büfik nem tudnak ellenállni és csak venni tudják ! Reméljük azért itt is lesz egy min. 30-40 % -os felpattanása .
Enefibol ki tudtal szallni? Nagyon gonosz kisbufi leszopatas ment ma ott. Felfoghatatlan szamomra h egy ilyen hir utan miert erdeke szetutni igy a nagy pakkal rendelkezoknek. Ezen a tetvedek tozsden miert csak esni tud egy papir 10 napot egyhuzamban,emelkedni viszont kettot egymas utan mar nem? Ld kis itteni "szerelmunket" is.
NUTEX részvényesek topikja