Onnan gondolom, ha sok vevő lenne akkor max 3 Ft tal telepakolják a 20 as vételi oldalt. Most 10 Ft a teteje és az alja között. Tehát ha nincs sok vevő akkor rossz az előjelem.
Bolond vagy ha nem veszed eszre h egy ember szedi szet a csoportidat es.miatta tavozik mindenki,te meg maradsz itt vele kettesben. Kozben megnazt mondod h mas zar ki mindenkit. Picit erdemes.lenne leulni es gondolkodni.
Gézát viszont tényleg kitilthatnád ha azt akarod, hogy maradjon még valaki itt is. Az értelmi képességeivel és a számviteli hozzáértésével nincs gond, de a jelleme sajnos alkalmatlanná teszi az itteni megjelenésre, ezért jobb lenne ha nem írogatna tovább ide szerintem is.
Szerintem itt Hathornak most igaza van. A Nutex jövőjét illetően nem értek vele sokmindenben egyet, de márt kéne úgy gondolkodnia mint másnak? Azt ír be amit akar addig amíg értelmesen és kultúráltan teszi. Ez nem egy csak és kizárólag hajrá nutex topik, hanem egy részvényesi topik ahol igenis jó ha nem mindenki egyformán gondolkodik.
azért ez túlzás, hogy árad a rossz indulat, meg pánikoltatok. Mi volt a pánikoltatás? Nem is merek írni.. beírtam ma egy reált ez a pánikoltatás? Közben azt mondtad nem jött be a fej-vállam, ami nem igaz? Én semmi rosszat nem írok
Teljesen mindegy. Nem a nickje ir,hanem a szemely. Ennyire meg o sem skizofren,h egy nickhez csak egy szemelyiseget tarsit,ugye ezt te sem gondolod komolyan?
NUTEX részvényesek topikja