Én még a nyáron vettem játszós pénzzel, nem kifejezetten mai hirre indultam be. Mert hogy minden kis szarba bele veszek, de általában jól jövök ki belőle. Ez lehet fájó kivétel lesz, de belekalakuláltam minden lehetőséget 😉
Persze. Nem a reszvenyesek tehetnek a dolgokrol. O penzuk, ok kockaztatnak.. eddig is ezt tettek.. Majd kialakul. Nekem tovabbra sincs veteli szandekom, de ha valaki beindul erre, megertem. Tegye
Így van ,tegyük meg tétjeiket. Én már megtettem. Lehet vakon bolyongunk az erdőben aztán koppanunk egy fának 😉 Bár vaktyúk is talál szemet 😃 Próba cseresznye!!! Aztán akárhogy sül el ,senki ne fikázza a másikat ,hisz az egész élet is egy szerencse😃
Toroltem magam mert forditva irtam rosszul erthetoen. Szoval: Adjuk at a reszvenyeseknek a topikot, hatha vmi jo kisul egyszer ebbol. Holnap meglatjuk. Beszakadni nem fog talan. Van egy nyomtatasi kozgyulesi hir, meg egy befektetoi erdeklodesrol hir. A ketto kiuti egymast, de a nyomtatasi a realisabb, eddig ez volt a valos. Lassuk ki mit lep erre.
NUTEX részvényesek topikja