Na ez trollsag. Meg elnezem. Megszoktam toled. A forum legtobbet moderaltabb tagja vagy. Ha nem tudod mi van vele, visszakeresheted. En leirtam konkretan. Trollsagba nem huzol be. Kialltam melletted, betamadsz. Nem gond. Lepek is. Homokozzal magadban
Értelek, de az utána nézett és nem lesz semmi részemről ugyanakkora eséllyel bír mint a lesz valami. Alap esetben ha semmi sem lesz is várok 1 kisebb rallyt 50-60környékére :)
Oké, Érthető. Sajnos Nutika is ebben bízott. Utána nézett, látta semmi nem lesz, kilépett. Ettől lehet 2-5év múlva lesz vmi. Aki ráér várakozzon. Én két hete vagyok Enefiben, fordulós a chart, változás van benne, Random Capital jön bele, még sem megy fel. Ez van. Lehet petélgetni, én is ezt teszem, de nem vok boldog a nihiltől. Nem vagyok éveket papírban ücsörgő már. Az élet rövid, felesleges unokámnak venni. Én is élvezhetem azt a pénzt
Amikor én vettem gondolkoztam 4ig Opus és set-en is. Ha akkor ezekbe vettem volna bele cca 20%feletti bikóm lenne alaphangon. Türelmesen várok mint sokan mások is itt. Lassan nincs hova nyomtatni rv-t, nekik se fogja megérni...ha nem csinálnak semmit akkor el kell adni a céget... kérdés kinek? :) Nem beszélek sem fel, sem le, mindenki döntse el saját maga mit vesz, én azonban továbbra is 100 fölé várom. Lehet, hogy innen indul, lehet d_mode-nak lesz igaza és előtte megnézi a 20ft-ot, még lehet az is, hogy pennynek és a 10ft-ot is megnézi. Lehet, hogy lesz jobb beszálló, lehet nem. Lehet pár hónap, lehet pár év... Ezt mi nem tudhatjuk, azonban ha valakinek eladják a céget akkor nem ezek a szintek lesznek az tuti... Kellemes kereskedést! :)
Igen. Most tenyleg higitasok voltak meg. Reszvenyeseknek is igaza lehet, hogy barmi lehet.. 1-1. A realitas, hogy tortenelmi alj korul vagyunk, egyelore semmi nincs valtozas. Kotveny es Zrt kavaras volt. A Holdingot kiszerveztek, cserebe valtot kapott a ceg. Reszvenyesek erteke egy Zrtbe vandorolt. Nyrt semmit nem csinal, csak nyomtatja az uj reszvenyeket eddig. Ezek tenyek. A reszvenyesek pedig joggal varjak a kivasarlast. Aztan lehet 10eve jol jovedelmez a nyomdazas, marad ez tovabb, es ha mar a nyomdazas sem megy recesszios kornyezet miatt,akkor adjak el a ceget, abbol lesz biztos penz. Nem tudom
NUTEX részvényesek topikja