de azt tudom mondani mint anno a konzum, opi, bif, cig, örmester, ott1 stb topicban is, aki nem szeretne kockázatot vállalni, vagy nem bírja a gyűrődést, konyhapénz stbvel játszik, azoknak nem érdemes beszállniuk :)
Úgy úgy ezt most venni kell. Lehet épp az én a közel 30 ezremet veszed meg 😉 Á dehogy, ilyen olcsón nem öntöm a nyakadba ,egy duplázást min. ki várok vele! Bizony hogy kockázatos papír, de nem nagyobb mértékben mint a többi fundátlan szar😉 Piros vagy fekete!! De ha valóban elindul valami ,és jön új tulaj tevékenységgel, Na akkor ki tapétázzuk az eget húszezresekkel😆 Aztán lehet hogy éhes disznó makkal álmodik, aztán beledöglik mert valóban csak álmodik 😃 De megér egy esélyt ,mert láttunk már közelmúltban eltemetett papírokat csodásan feltámadni 😆 Hajrá!!!!!
ha BCS cégébe be tudtak hozni egy milliárdos céget, akkor ide is :)...én már nem lepődök meg semmin a béten. Amúgy több üres cég nem maradt és nem hinném, hogy nagyobb lenne a kockázat, mint a mostani "sztár" lufi-tömőgépeknél :)
Sajnos evek ota ez megy, ez nem valtozas, hanem folytatasa annak, amit eddig is csinaltak! Minden osszel volt eddig egy reszveny higitasi kozgyules az utobbi evekben. 2-3eve amikor en vettem akkor is, es azota is. Ez nem valtozas, hanem ugyanazon pont, ami Nutexre jellemzo. Ha nem lesz befekteto es atveres, akkor orokre lehuzhatjak magukat!
bocs, amatőr vagyok "A Közgyűlés felhatalmazza az Igazgatótanácsot, hogy a Társaság
alaptőkéjét a 2024. június 7. napjáig tartó időszakban egy, vagy több
alkalommal, zárt körben, vagy nyilvánosan, de összesen legfeljebb
20.000.000.000 Ft összegre felemelje. " szép tervek...20 milliárd
NUTEX részvényesek topikja