Én is leírtam tegnap, hogy nem beszélgetek veled! Szóval kérlek ugord át az írásaimat!
Törölt felhasználó2020. 02. 03. 13:03
Előzmény:
törölt hozzászólás
befizet 460 milliót, majd bukóban eladja, és utána kipótolja magának az eredménytartalékból? Abból, amit áttételesen a korábbi tőkeemelésekből tölöttek fel. Összességében így is bukóban marad. Ebben neki mi volt akkor az üzlet?
Bizalmi index a papír iránt : 0,00000000000000001 % Sajnos ! Ez elkúrtátok Huber és a társaid ! Remélem lejegyzel még az idén magadnak egy min. 50 milla db -os csomagot aztán rajtad marad a picsába az összes !
ha nem lesz benne mozgás , likviditás akkor baxhatja ! Lehet , hogy azt is rászórja a piacra egy 50-60 közötti felspekázott áron ! De itt már nehéz lesz felspekázni , mivel több rv. van és sokan szerintem már 45-50 között is dobnák ! Hát akkor Huber 46-os papírjaival mi lesz ?! Aggódjon ő rajta ! Vagy már tud valamit , amit bedobnak 90 -ig elrepül közben meg kiszáll ! Csak az a gáz , hogy a büfik 98 % ki akar szállni !
nem Huber védelmében írom de az ő papírjainak a sokszorosa megforgott az esés óta, tehát messze nem csak ő adja ! írták, hogy valószínűleg Korányinak sincs már, ő pl.eljátszotta azt az Akkoban hogy 10% fölé ment, majd kitárazott aztán újra 10%a lett, meglovagolt egy hullámot. Huber inkább az irányt szabta meg !
NUTEX részvényesek topikja