Az mindegy, megmondtam nem? Na ugye. Postás vagyok amúgy. Novemberben figyeld az Estmédia rakétát, utána Futurt, Alteót..majd ha tele vagy, visszajöhetsz ide 25 Ft on. Ne mondd, hogy nem segítettem.
Törölt felhasználó2019. 10. 25. 12:09
A nutexet hagyják a béten ,a setet meg,meghekkelték,és hiába a feljelentések sorozata semmi sem változik.Ej magyarország,ej ej ej-mi lesz veled így?
NAV vajon miért nem kíváncsi, hogy a jó Hubernek honnan van pénze nutexet jegyezni negyedévente? Ráadásul úgy, hogy a jegyzési ár felett sosem tudja szórni. Pénzmosás? Mehet a NAV feljelentés?
Október 15-én írtam: "Sajnos befutottak az infóim, megszaglászták a céget. A világon semmit nem akarnak ezek csinálni és lesz további tőkeemelés, ezt tudtam meg. Ne mondja senki, hogy nem szóltam. A nagy beborítás az utóbbi időben én voltam, 871k papírt adtam el, múlt héten végeztem. Sok sikert mindenkinek! 1 2 Válasz erre" Szóltam.
Ugyan kerlek. A tozsden vagyunk. Penzt akarunk keresni. Sokat. Nagy penz, nagy kockazat. Ne a spekiket bantsd. Nem ok a bunozok. A kes a nyakukon folyamatosan.
Törölt felhasználó2019. 10. 25. 00:07
Előzmény:
törölt hozzászólás
Megertem, iszonyatosan duhito, verlazito! Basszus, lehetne normalisan is csinalni, persze nem nekik... Drukkolok nektek. Koszi a valaszokat. Lepek, jo ejt. :)
NUTEX részvényesek topikja