Valaki nálam jártasabb tudna válaszolni? :) A tőkeemelésből származó pakk kié? A cégé? Hubié? Van Lockup rajta? Nem kellene feltűntetni, majdnem 20%ról beszélünk?
Nekem ez most két dolgot jelenthet. (1) Vagy a cég nyomtatja ingyen a papírokat és önti rá a piacra, vagy (2) átvette vki a cégnél az irányítást. Azért szállt ki Huber Úr. Ugyanaz a modell, mint Estmediában. Csak fordítva. Előbb átvesszük az irányítást, aztán lassan csöpögtetjük az infókat. Kinek mi a véleménye?
Ja,ez igaz,hogy 50 ft nál volt egy kósza rövid idöszakom ami fordulatot várt,de nem jött be nekem se. Azóta is ugyan azt a formaciót csinalják. Tehát be kellett látnom az útja még mindíg lefele van.
Igen visszaolvasva regebbi forumbejegyzeseid valoban lefele vartad, ja nem... Ettol fuggetlenul elfogadom a velemenyed de azt az egyik naprol a masikra felbeszelobol lebeszelove valasod nem ertem :)
Én azért szálltam ki, mert megtudtam a tőkeemelést, ez negatív. Pozitív, hogy tárgyalnak sokakkal. Hajlandóak átadni a céget megfelelő ajánlat esetén. Ez pedig idő. Tavaszig nem lesz semmi, de egyáltalán nem butaság tartani, én viszont fél évig nem parkoltatom itt a pénzem a semmire. Befektető társaimmal egyeztettem, ők tartják. Ha bármi új van, jelentkezem.
Jo reggelt rv tarsak! Irta Nutika a tokeemeles tervet negativumkent. Hova enelnek toket? Mar nekik sem erne meg, hacsak nincs valami komolyabb tervami feljebb viszi az arfolyamot. En raerek nem 2 honapra vettem. Hajra Nutex! :)
NUTEX részvényesek topikja