rv-es vagyok, ha ez a kérdés:)...2016től-2018ig azt "hallgattam", hogy bukom el a pénzem az opi-konzi papírokkal, idén meg az Ott1-Örmesterrel:)...2020ban is kell egy papír ahol megmenthetnek a csődtől :)
EBBŐL SZÁMOMRA NEM DERÜLT ki hogy te a sötét oldalon állsz e... :)
Törölt felhasználó2019. 10. 30. 08:13
Az elore veszik meg utana nyomtatnak a sikeres lásd wallis :D Esttel is lutri mi lesz ha jonnek szazmillio szamra az uj papirok. Gondolom tanultak belole...
Megy a nyomda?..ez is alatamasztana, amit irtam..a tulajokat csak a penz erdekli barmi aron, rvesek letojva..par honapon belul kiderul, hogy jol spekaztam vagy sem :)..sok sikert!
rajta kívül még biztos sokan vannak akiknek jól jönne egy ilyen cég..lsd pl Borkai ügy: Mennyivel másabb lenne a tálalás, ha egy cégvezető csalja a cég pénzén a feleségét, mint pl egy politikus. -vélhetően- közpénzből. És hány ilyen embert ismer mindenki a környezetében... Ettől függetlenül mehet tovább a nyomda is, de aki nagyot akar kereseni, annak nagyot is kell kockáztatni - lsd: konzi, ott1, opi stb
Eddig bejött amire számítottam: több nagyvárosban nyert az ellenzék, most ők kerültek közel a fazékhoz...meglepődnék, ha nem lenne köztük 1-2 nagyágyú, aki itt szeretné- bét- "legalizálni majd" a pl. a polgármesteri fizetését - a sertéstelepnél, azért jobb megoldás- . 2-3 éve bejött ez az elképzelésem, remélem most is sikerül pár papírral szakítani. A nutex teljesen üres, a elsőbbségi részvények egy kézben, ha valaki megkeresne engem, hogy adjam el jó pénzért én eladnám :)
NUTEX részvényesek topikja