Tud itt valaki érdemleges információt a cégről? Miből tudják fentartani magukat,mert nagyon úgy néz ki kisbüfik tartják el a céget. Veszik veszik semmi kilátás,na erre a papírra lehet mondani,hogy orosz rulett,vagy be jön vagy halál!
Én megvettem az elmúlt napokban amire szükségem volt, nem is keveset. Továbbra is tartom azt az esélyleírást amit már párszor megtettem: hogy 50%-hogy nem lesz semmi hír, de a korrekció felviszi 60-90közé, 20%-hogy lesz hír itt nem mernék célárat írni, 20%, hogy nem lesz semmi és maradunk itt, 10%-hogy esés 20Ft környékére. Ennek fényében vásároltam, nekem megér ennyi kockázatot :)
neked is további szép napot kívánunk, és akkor egyúttal, kérlek, ezt írd be azokba a topicokba is, amelyikben természetesen nincs papírod, de szeretnél olcsóbban venni
Ebből a papírból már mindenkinek van aki itt bevásárolt mert eladni nem tudta magasabban. Lehet gyűjtőgetni,20 évre akinek van felesleges aprója. Mert itt nagy kilátások nincsennek meg nem is lesznek. További szép napot! :)
Mondjuk felfelé. Nincs már ezen a szinten eladó papír, Pista bácsik kötögetnek. 29.4 Ft megkapja a 4000 db-ját, feláll 29.8 Ft-ra. Fogadja szívem legmélyéről a gratulációmat.
NUTEX részvényesek topikja