Te meg oda menj ahova én gondolom😉Az állandó, felesleges kérdezősködéseiddel, okoskodásaiddal, cidrizős parázásoddal.Kerüld a tőzsdét!Nem neked való!Sem tudásod, sem idegeid nincsenek hozzá!Részemről ennyi!😊
Ha például neked van 100-200k amit 15 körül vettél, max kidobod 12 körül vagy eladod 20-30-40-xx felett darabokban. Vagy tartod örökké? Elhúzzák újra évekig?
Sztem nem felesleges.Ha összejön az 1%, és a kisbüfik javaslatai leszavazásra kerülnek a kgy-en, akkor megtörténik a "színvallás".Ezt követően mindenki letudja vonni a konzekvenciát!
Itt a fórumon 10-20-30000 pakkok vannak, 100 felett ritka sztem. Az 1% az 2-3 m darab. Ez szinte kizárt. Itt a nagyok döntenek, nem a fórum. Próbálkozni lehet, de kb felesleges
Kosto, innen max pár száz K pakkot szedhetett össze 7-8-10 kisbefektetőtől. Ehhez ez itt kevés... Ha Huber úr és CsG úgy dönt, elindul, ha nem, akkor nyomda és csodavaras örökké... A fszert nem keresnek akvizíciós célpontot vagy befektetőt, aki csinálna már vmit!!! Dec végéig várunk majd utána a tavaszt és a nyarat és a jövő karácsonyt... Ez eddig is így volt...mitől lesz más? A remény az nem minden esetben jó dolog
A leegyeztetés után a holnapi nap el is kell juttatni a cégvezetéshez a napirendipont kieg.javaslatokat, mert a holnapi az utolsó nap amikor még eljuttatható!(8 napon belül a k.gy.-i meghívó közzétételétől számítva).
Istvánnutex... Mennyi pakknyi pali írt neked? Mekkora tömeg indul meg Bényére? Itt már mindenki szarik bele és bukott... Szavazás egy közgyűlésen az olyan mintha a mesében hinnél..de sok sikert nektek
NUTEX részvényesek topikja