Az elindult storynak meg kozel sincs vege ! Menni fog a spekazas , speka adom - veszem jatek , nagy forgalmakkal ....egeszen addig , ameddig az erdekek ezt akarjak .
Szerintem menni fognak a be es a feljelentesek , felesleges egyebkent . DE ,azert ők sem ma jottek le a fárol , tudjak jogilag mit lehet , meddig mehetnek el. Max ha tenyleg kamuztak , 6 honapos vizsgalat utan kapnak egy 15 millas buntetest aztan ennyi .
Elég nagy pakkok mentek el azt valaki begyűjtötte és nem véletlenűl szerintem!!! Estben is tudni lehet, hogy lesz befektető!!! 210 árfolyamon!!! Aztán a 210 jelenleg meg se közeliti vajon mér mert a befektető nem a kis embereket nézik!!! Ha kell akkor elszáll remélem velünk és felfelé!!!! Aki a konyhapénzel játszik az hétfőn mind eladja sajnos!!!!
Nem Honkongban vagyunk!!!! Mondom ha kamú volt a befektető fel lehet őket jelenteni piacbefojásolásért!!!! Ami igen megalapozott lenne és túl nyílvános szerintem!!!!
Szerintem lesz az vagy -70% is! Szóltam hogy kamu rosszul megfogalmazott fecniről van szó. Még kevés a tapasztalat némelyeknél, de annak idelyén én is a saját bőrömön tapasztaltam. Sokak leszcumizzák magukat hétfőn. Csak a saját papírjaikat akarták eladni.
Tippek mi lesz a nyitó hétfőn!!! Eladni vagy venni? Akki venni akkar lebeszél ,akki tartaná meg fel!!! Az nem lehet ,hogy a befektető még várst mint az estben!!!! Ha nen mehet a feljelentés piacbefojásolásért!!!!!!!
Szerintem hétfőn kapok 35ön. Már beálltam oda. :) December 20án halasztás lesz január 10 környékére. Április 22i közgyűlés folytatódott május 12én, ami meg június 8án folytatódott. Tehát most dec20, ami folytatódni fog január 10 körül, amit követni fog egy újabb felvonás január 30a körül. Ezt most borítékolható.
Te, hogy mennyire sziveden viseled a dolgunkat. Tiszta exmnbs, sly, pny stb. jóakaró. Már majdnem kiszálltam estből 20 Ft-on, amikor figyelmeztettetek, meg opusból 46-on. Egyszer bejöhet majd nektek is, nem minden cég menekül meg, akkor mész tovább és keresed az alkalmat, hogy hol paráztathass.Kibaszott élvezet lehet ezt pénzért csinálnotok.
Ebben tényleg ez van. Nem nevetséges az, hogy ilyen szabály van? Második kérdés: hogy-hogy ezt se sikerült megugrani? Nem értem, de nem is foglalkozok ezzel többet, ez már meredek nekem.
Szerintem nem izgulnak, csak az eladott papírokat olcsóbban szeretnék visszavenni... de, ha van "humorérzéke" annak aki eddig vette akkor nem fogja engedni... ;)
NUTEX részvényesek topikja