És végeredményben most is annyi az ár mint amennyi a közgyülés alatt volt. Senki nem vesztett semmit azzal, hogy akkor az az elvetemült eladott egy adagot.
Aki itt becsapta a részvényeseket az maga a közgyülés napirendi pont az osztalék . Már akkor tudták hogy nem mehet olyan egyszerűen. Vélelmezhetően félrevezető volt
De, tisztelt Qwert, - az jó lenne a beragadtaknak. Kérem figyelmesen olvassa el a Grabowskinak írt legutóbbi hozzászólásomat. - Mindazonáltal én nem zártam ki azt, hogy itt tisztességes játék folyik, viszont leírtam, hogy annak kívülálló számára mik a látványos elemei: a 17-19 lépés és az annak kapcsán megjelenő közzétételek. - Őszinte híve
Tisztelt Grabo, - hogy sorban haladjunk, a 39318-as számú hozzászólásával kapcsolatban olvashattam, hogy a tőzsde lényegével és értelmével teljes egyetértésben vagyunk. Annyiban illet volna a hozzászólását kiegészíteni, hogy aki figyelmesen követte, amit én vittem véghez, az pontosan ez volt, a tőzsdéről begyűjtött tőkét a cég fundamentális alapjainak felépítésére fordítottam. No persze ennek kijelentéséhez némi kurázsi is szükséges lenne az Ön részéről, de hát ez van. Az, hogy a végén kijelenti, hogy mi nem egy dologról beszélünk, abból nyilvánvaló, hogy Ön nem lát tisztán, egy álmot kerget. Felfogtam, hogy az Ön számára hiába elemzem ezt a helyzetet - amiből, mint később rátérek, Ön pénzt akar látni. - A 39320-as szám alatt közi, hogy dr. Galamb és Csereklei teljesítményére Önök részvényesek, nem büszkék. Megértem, de az igazsághoz tartva magamat azt kell mondjam, hogy amit ők ketten, mint a csapatom tagjai véghez vittek, az objektív szemlélő számára kiváló teljesítmény volt. - Ad) 39322: Nekem nincsenek sérelmeim, tudomásul vettem, ami történt és részben vállalom a felelősséget minden mentségem ellenére azért, amit az urak itt közel 15 év alatt elkövettek. A részbeni felelősségem okán írok ide, óva intve mindenkit attól, hogy nehogy rossz lóra tegyen. Írásaimban felteszem, hogy az a gyakorlat folytatódik, aminek következtében Önt is kár érte és ezért az Ön kárelhárításának és mások kárának elkerülése végett írok ide (és Alzheimer, stb.). - Aranyosan bűnös és egyben naiv az Ön kijelentése, amit a Grabo tulajdonosok öntéséről ír. Úgy véli, hogy ez OK, megtörténhet, de nem ezen a szinten (ha jól értem: árfolyamon) fogják megtenni. Mi másért lehetnek képesek "nem ezen a szinten" öntögetni az urak? Mert Önök saját egzisztenciájuk (egy remélem kicsiny részét) bűnös módon elherdálják és gyermeteg módon bíznak abban, hogy bűncselekmény-sorozat folytatódik és mások majd jól bekapják a horgot; a 15 év hülyítés dacára vásárlásba kezdenek és szívnak, és ezen tudatlanok pénzén Ön és beszorult társai megszabadulnak a részvényeiktől. Szumma-szummárum ez a felfogás egy bűncselekmény-sorozat miatt elszenvedett kár remélt (nem biztos) kompenzációja, akként, hogy egy (nyilván több, sok) másik személy(eke)t károsító bűncselekményre várnak és nagyon bíznak annak megtörténtében. Majdhogynem bűnsegédi részvétel, de hogy bűnpártolás, az biztos. - Őszinte híve
Rosszul látod gondolod. Senkit nem tömhettem ki hogy több legyen nekem, mivel most és közgyülés előtt se volt Nutex részvényem. Nekem amit te művelsz az undorító. Meleg szobából várod a sült galambot. Aki vette a fáradságot hogy elment szive joga volt a döntése hogy eladott vagy vett .
Aztán ti,mit vádaskodtok akár a jelenlegi vezetésen vagy bármely tőzsdei cégnél!? Egy picit sem vagytok különbek,ha tehetnétek megvezetnétek bárkit,hogy nektek több legyen!
Látom már kínodban mindent felemlegetsz! Inkább azon gondolkodj el,akiket akkor kitömtek,hogy érezhették magukat. Becsapva,és te ennek vagy a nagy támogatója! Ebből kiindulva,bárkit átvernél,csakhogy neked több legyen! Na gyorsan köpjél egyet és állj alá!
Az ilyen ember az anyját is eladná. Kíváncsi lennék rá a családjában kivel áll még szóba? Kivel nem veszett még össze, legyen az családtag vagy barát ismerős.
Én meg a te helyedben felköpnék és aláállnák hogy lehetek ilyen spicli szar ember. Majd utána elgondolkodnék az életembe milyen genyóságokat hajtottam végbe.
Ha ez piacbefolyásolás,akkor itt bőven megállja a helyét,ami a nutexnél történt kgy és a beírást követöen! Úgyhogy az illető nyigodtan számóthat a büntetésre !!!
NUTEX részvényesek topikja