A nutex,mint cég nem csinál semmi olyat,ami jogszerűtlen lenne. Nem szimpatikus,amit a részvényeivel csinálnak évek óta ,de ez nem jogellenes. Lásd mostani kgy közleményt is. Nagyon jól csináljak,tesznek egy bejelentésnek tűnő közleményt ezzel a kicsik nagyrésze bizakodó lesz vagy marad az,de maga a cég közleménye semmi konkrétumot nem tartalmaz. Ha az osztalékból vagy a grabo üzletből semmi nem lesz,jogilag nem lehet őket támadni,mert a közleményük feltételes mód nulla konkrétummal.
Megvizsgálnák, hogy Huber kinek nyomta el a részvényeket folyamatosan a tőkeemelés alatti áron?
Törölt felhasználó2023. 01. 29. 13:42
Előzmény:
törölt hozzászólás
Szvsz most nem véletlenül kezdeményezte az MNB a tulajdonosi megfeleltetést a tőkeemelésekre fókuszálva a határozatában. DMode csak nem felnyomtad a Nutexet is? 😀
Grabo miért ide jönne? Sokkal inkább az amixa lenne neki a megfelelő...az ottani tulajdonosi kör már többször dolgozott a Grabo tulajdonosi körrel...én inkább azt gondolom a nutex lovagol egy hírt csak meg...
Nem hinném , hogy hónapokig húznák a Grabós ügyletet!Ebben sztem a Grabónak nagyobb befolyása van a folyamatokra mint a nutinak.Affelől sincs kétségem, hogy a deal előkészítettebb állapotban van mint a ts. mutatta.Én azt gondolom, hogy febr-márc-ban realizálódik a tranzakció.Utánna egy rendkívüli kgy-t megtartani semmiség Bényén v Pesten.😊
NUTEX részvényesek topikja