figyu, ma eddig 12,5% plusz, ez nagyon jó. 70-73-as szint betöltve és tartva. pénteken közgyűlés, amikor valószínűleg felfüggesztve lesz. holnap még meghúzzák. aztán hogy péntek után mi lesz, azt ki tudja.. Biotech-et rebesgették. Sőt Világgazdaság és Portfolio is leírta, hogy "Biotech". És a Biotech nem tiltakozott, nem jött tőlük tagadás, hogy ők biztos, hogy nem, és őket belekeverik a Nutex-be. Éshát, mint tudjuk, nem zörög a haraszt, ha a szél nem fújja. Szóval én feltankoltam, és veszek is még. És én hétfőig egy darabot sem adok el. Én most hiszem, hogy a Nutex-be tényleg jönnek befektetők, és akkor nem 75 Ft lesz az árfolyam. Tőkét is valószínűsítem, hogy az új csapatnak emeltek már. Én ezt gondolom. Ma valszeg még megy, vagy tartja a szintet, holnap tovább fel. De a főfosók valszeg dobnak sokan, mert nem hisznek a befektető jövetelének. Szerintem meg van, én elhiszem.
hát vagy, "ohh basszus... közgyűlés után még duplázódott..., de jó lett volna még tartani, hát ez az, az már a múlt" hol állsz vételen, ha szabad kérdezni?
NUTEX részvényesek topikja