A kis haszonleső XD d_mode csütörtök, 13:56Előzmény: #37124 Atti67#37130Én várok egy hatalmas osztit,ami jóval magasabbat,mint a jelenlegi árfolyam. Így várok majd egy hatalmas zihanást 1 ft alá bőven és majd egy nagy tőkeemelést.
Azt pedig már korábban leírtam, hogy osztalékot ezen a közgyűlésn nem lehet megszavazni, mert 1. köztes mérleg kell hozzá, ami nincs, 2. a tőkeleszállítás átfutási ideje 30+30 nap, ugyanis kétszer kell közzétenni a Közlönyben a hitelezők miatt. Azt is írtam, hogy emiatt logikusabb a rendes éves közgyűlésen szavazni rendes osztalékról, addig pedig a tőkeleszállítást elintézni.
Se pozim nem volt se vételi szándékom! Egyszerűen az olyan haszonlesőket kell kizárni,mint például te,akit nem érdekelnek a szabályok,csak ő járjon jól!
követlek benneteket pár órája , nehogy már azt állitsátok hogy 1 forumon a 100 közül beir valaki valamit az mozgatja az árfolyamot , na ne már , aki ez után fektet be részvénybe az bukik , kampó biztos. Ez szerint ha beirok valamit a MOLról amit a lépcsöházban Julinénitöl hallottam mert ö azt állija hogy ott volt a KGYén betudom dönteni itt a fórumon vagy éppen felhúzni az árfolyamát a MOLnak. Érdekes vélemény mindenesetre.
A portfolio ÉLŐBEN szokott közvetíteni a blue-k közgyűléséről. A KGY egy NYILVÁNOS esemény, arról szabad tudósítani. Az ott elhangzottak alapján kereskedhet az, aki jelen van, nem minősül bennfentes kereskedésnek.
Nem értettél engemet meg. Attól amit te művelsz, mert nem úgy történt valami oknál fogva ahogyan a TE érdekednek megfelelő, egyből feljelentéssel stb. jössz. Engem nem érdekel ha feljelented semmi közöm hozzá de az ilyen spicliskedés amit művelsz attól van hányingerem. Bezzeg ha jól jönnél ki belőle meg sem szólalnál.
Az megint más,azt előre ki is hirdetik,hogy lehet előben követni! Tud róla mindenki! Itt csak a fórumozók tudtak a hírről előre,ebben az esetben pedig sokakat ez hátrányosan érinthetett.
Akkor a Portfolio.hu is vak vágányon van, mikor élőben beszámol a nyilvános közgyűlésről? Nézd meg a 2 cikket, amit belinkeltem, ebben nincs semmi extra...
Nagyon vak vágányon vagy! Itt egy fórumozó konkrét információkat osztott meg a hivatalos megjelenítése előtt. A papír 16,5 ft ról be is zúgott 14 ft ig! Majd az MNB eldönti ne izgulj túlságpsan!
NUTEX részvényesek topikja