egyébként d_mode -nak igaza van! De sajna nem csak a BÉT , az egész világ erről szól. Lásd. Elon Musk , bitcoin , twitter , tesla .... hány embert leszívatott!
Egyébként beírom ide , hogy megyek kgy-re , aztán meg kitolom az infót a nega v. lényegtelen semmit-mondót. Előtte nap kiszállok belőle , majd infó után -15% nál vissza. Ja és persze nem is voltam ott! Csak blöfföltem! Azért ilyen piaci viselkedés is megér egy kivizsgálást!
Akkor kiugrott a nyúl a bokorból. Akkor a te pozidtól teszed függővé a cselekedetedet:) Akkor jelentsenek fel téged is sokan? a lebeszéléseddel követhettél el piacbefolyásolást?
Dehogynem érdekel,ver a víz rendesen. De semmi gond,ha szerinted ez nem volt piacbefolyásolás,majd az MNB akkor kimondja azt,ha pedig az volt kimondja azt! Ennyire egyszerű a képlet!
Mondom én nagyon más bolygón élsz! Egyszerű napi stoppokat koüthettek ezzel,ami esetleg csak a mai napra szólt volna. És még ezer variáció a piacbefolyásolásra... De nem gond majd az MNB kivizsgálja.
Mindenkinek meg van lehetősége a fórum 1 a sok ezerből amiből lehet tájékozódni. Aki meg nem követi azt a részvényt amit vásárolt az 1, nem érdekli a napi mozgás mert években gondolkozik, 2, lusta .
NUTEX részvényesek topikja