Itt nagyon kevesen látják be, ha hibáztak és az őszinteség is igen ritka... Ráadásul nagy sok a mindent tudó, fel és lebeszélő akik ha nem jó az irány egyből el is tűnek, mint a kámfor... bár én nem sajnálom, inkább csak mosolygok az egészen :)
A szOPUS lehet megadja a választ, ott is számol BUXopoly és nem érti szegény az árfolyamot: "A legnagyobb kérdés miért és kinek jó ez, és ilyen mértékben ez hogy lehetséses, hogy egy 1000Mrd-os cég épp 82Mrd-ot ér cakk pakk… "
Aki még tegnap ezt vizionálta, -Most kivárunk azokat erdemes gyujteni! Ez már megy le 10 alá azt 8. Karacsonyra 9- az meg ma már fényezi magát, ahelyett, hogy azt mondaná , bocs ezt benéztem.
Tegyünk egymas mellé ket napi grafikont pl tegnap reggel bekúrtak 300kt aztán záróban megint valamennyit ha jól emlékszem... ma meg milliós darabszámmal emelkedik... bárkinek kérdéses még hogy ezt gyűjtik? Lehet paráztatni de ez a részvény nem tizenegynéhány forintot ér a benne levő tőke alapján. Aki eldobta így járt. Évek óta zuhan, aki azt kibírta gyomorral most mért dobja be egy -10%-os nap után? Mért teszi meg ezt a kutyapofájú és hasonló nickek mögött bujkáló sumákoknak? A kérdés költői volt. A pszicho így működik.
Ezt csak az igazi függők piszkálják meg és szerintem csak nagyon óvatosan :) Én is kíváncsi vagyok mi lesz ezzel a papírral, talán most ez a leérdekesebb a Bét-en, ami igen csak szégyen... bár muttyiszán orbániában már ez se meglepő :(
NUTEX részvényesek topikja