JK az egy Orákulom .. a legjobb havarjara rátukmalta az 53 dolcsis Virgint .... tessék!Most itt Nutexben probalkozik .... imadom amugy olvasni az ábrandozasait ..
Én vettem Nutexet tanulási szándékkal kísérletezve. De úgy álok hozzá, hogy az eddigi tendencia egyértelműen lefele visz..Látom.Természetesen még mindig tud lefelé mozdulni..De úgy vagyok vele tettem félre egy kis tanulópénzt erer a célra. Illetve volt egy megérzésem hogy középtávon emelkedik egy olyan szintre ahol nekem már megéri majd eladni..
Kedves Fórumozók! Amennyiben a későbbiekben olyan döntés születne, hogy lesz osztalékfizetés, akkor mi a teendő részvényesként? Neten nem találtam sehol erre információt (biztos rosszul kerestem). Kell valahol majd a határozat alapján bejelenteni a szándékot, hogy szeretnék osztalékot kapni a részvényeim után, vagy automatikusan érkezik a meghatározott dátum szerint? (NetBroker-es vagyok (sajnos), bár ez gondolom nem számít)). Segítségeteket előre is köszönöm, plusz a sok infót is, amit leírtatok korábban (adott egy kis betekintést a belső Nutexes dolgokba :) )
JK is szépen bevasárolhatott 15-16ft korul, aztan most pislog es nem.erti hogy hogy nem jar az arfolyam mar 25ft nal ahogy mindenki varta.Gondolom napokra leosztva O is inkabb bukoban de adja ratok.
jó kis csúsztatás...ma 10.57-kor volt egy, azaz egy 3,54 mFt-os kötés, azon kívül csupa pár tízezer forintos kötés....persze könyv nélkülieknek lehet akármilyen kamut írni
Én is szeretnem ha emelkedne, de az elmúlt években még sosem volt olyan hogy hétvegére vagy ne adj isten ünnepre felfele vette volna az irányt... nehogy a kisbüfi egy picit is jól érezze magát.
NUTEX részvényesek topikja