(Amúgy megértem azokat is, akik feladták, és kiszálltak belőle. Ez a cég így már inkább szerencsejáték; mikor Nutexet vesz-tart az ember, tulajdonképpen arra fogad, hogy megvan a pénz és lesz csodaosztalék. Az árfolyamát is ez a hit mozgatja, nem az, hogy milyen konkrét tevékenységet végez a cég, meg milyen hosszútávú jövőképe van. Piros vagy fekete, kérem, tegyék meg tétjeiket, mindjárt indul a rulett!)
Kampec akkor lenne, ha kiderülne, nem valósak a féléves jelentés számai, konkrétan nincs meg a pénz. De egyelőre semmi különös nem történt, csak annyi, hogy múlt héten sok részvénynek esett az ára, és voltak jó beszálló lehetőségek. Szerintem többen is ezért adták el, lecserélték a "bizonytalan nagy nyereséget" a biztosabb kisebbre. Megy a idegek harca ezerrel.
Bocsánat pontatlanul fogalmaztam és nem szerettem volna senkit se hergelni. Én csak az újakra gondoltam, akik pár hete ugrottak be pár körre :) Bár én is céltábla voltam itt, amikor le mertem írni, hogy maximum csak néhány napra szabad venni...
NUTEX részvényesek topikja