gondoltam a fórum picit változott 2019 óta,de nem igazán :-) akkor túlzottan elragadott a hév a fórumtársak hülyeségei miatt. Igaz akkor is az mellett voltam hogy külföldi részvényt vegyetek pl teslát,amd-t amikkel azóta 10*20* hozamot is el lehetett érni(egy kis fed pumpának köszönhetően) most újra itt és újra óva próbálok inteni mindenkit a szar papíroktól :-) de feleslegesen koptatom a billt :-) őszinte híved egy 16USD-s tesla tulajdonos
2021.08.24 KLÓN regisztráció. 2022.12.01-ig ezzel a KLÓN névvel semmi mondanivalód nem volt, azóta 23 posztból 20-at ide fostál....más néven meg nyilván máshová...nagyon hihető bármit IS írsz..LOL
ez nem magas osztalék, ilyeneket piramisjátékok esetén szoktak ígérni,meg belengetni ! 15% az magas osztalék... ez mennyi is lenne (10 ft-on értéket nem teremtő papírtól 250%?!) inkább vegyél tesla részvényt továbbra is tudom ajánlani
Azért fognak páran pislogni majd, hogy az eddigiektől teljesen eltérően, magas osztalékot fog fizetni a papír ezzel a konstrukcióval!Meg lesz szavazva minden előterjesztés a kgy-en!😊
NUTEX részvényesek topikja