Nem mondtam hogy szar. Csak annyit hogy kár csodát várni, miután leírták hogy Huber visszatér. Egyértelmű hogy nem 40fton fog emelni, maximum 19en újra, de 99% hogy jóval alatta.
Ne keverjetek! Egy szóval nem mondtam, hogy minden szar. A jelenlegi helyzet az, mert a rally 27 ft fölé a 25 ft os oszti miatt volt! A Nutex jövője szerintem is jó úton halad, de nem 1-2hónap lesz ez.
Az elmult napokbol kiderult,hogy d mode,hekki es kosto papir nelkul maradt.Most minden szar szerintuk.Pedig semmi csoda nem tortent.huber mester nem akart osztit fizetni,mert nem is az o javaslata volt.Szerintuk az 500 millas forgalmat a szel fujta ossze.Lesz meg itt meglepi es kavaras a hatterben.Huber megy a lecsoba.
Köszi, hogy beraktad a tőkeemeléseket, mert az előző fórum törölve lett. Itt bebizonyosodott, hogy nem történt reálérték alatti tőkeemelés, ahogy múltkor írtam. Igazad van mindenben, szvsz ezeket az énekes szelkakasokat ki kellene iktatni , mert csak a saját dalukat fújják és megtévesztő beírasaikkal próbálják befolyásolni a kereskedést.
NUTEX mindenkinek