Szavazatai számok alapján 1 külsős sem volt ott, pontosabb nem tudott szavazni. 18 millió rv szavazott6, Hubernak augusztusi adatok alapján 26 millió volt. Lényegében holnaptól semmi sem lesz nála. Papíron.
Szokásos kotta!A vezetés a saját érdekei szerint dönt.Kisbüfis javaslatokról teljes kuss! Nem játszik belőlük Semmi! Nem is fog, leszavaznak minden ilyet!Halasztás, időhúzás,hitegetés! Hinta!Korábbi évek gyakorlata!
Önmagadnak mondasz ellent. Amikor a piaci ár 12 Ft volt, akkor emeltek 12- on. Ez nem ugyanazt jelenti, hogy névértéken emeltek. A névértéknek ehhez semmi köze nem volt, nem is lehet!.
Így van. És Huber mindig az emelési ár alatt adott el. Hol a piacon, hol pedig otcn. Elvileg bukott az ügyeleten. De szerintem az történt, hogy a piacra szórt pénzt hozta vissza és mindig abból emelt újra. Szimpla pénzmosás volt az egész.
Értem a pszihés szándékod kolléga, erkölcsileg aggályos és etikátlan ;). Tényszámokat tegyél be, ha van ilyened. Én anno 2 éve vettem a fáradtságot és összegyűjtöttem ezeket, mikor eldöntöttem, hogy nekiállok az akkori pattanás (7-17) után porszívózni 11-14 Ft között.
Végre ez a KVT kikerült a könyvből, csak a cash és befektetések lesznek benne. Az MRP szervezettel a vezetőség is lassan egy hajóba kerül a befektetőkkel (18 millió már ott lesz), anyagilag is motiválttá válik. Itt az osztalékfizetés illetve egy nagyobb reálgazdasági szereplő bevonzása között megy a feszültség. Az MRP szervezettel remélhetőleg a menedzsment is ösztönözve lesz valami értelmes (értelmes részvényáron; profittermelő cég és nem egy Graboplast szintű pénzégető) tőkeemelésre, ha cserébe kap 60 millió részvényt, amit gondolom minél magasabb áron szeretne majd látni, idővel eladni. Huber 18 millió db-os kiszállása kb. 400 millió pluszt jelentett a cégnek. Meglátjuk.
NUTEX mindenkinek