Az utóbbi napok fejleményei érlelték a gondolatot, hogy új topicot nyissunk a Nordtelekom részvényesek számára. A rosszindulatú és értelmetlen trollkodás, személyeskedés olyan méreteket öltött, ami a nyugodt kommunikációt nem teszi lehetővé.
Nem örülünk neki, ez egy hálátlan feladat, ami munkával, odafigyeléssel, felelősséggel jár. Én ezt a feladatot vállalom a részvényesek és magam érdekében, akik nyugodtan, stressz mentesen kívánnak kommunikálni a papírról és akik hisznek abban, hogy nagy dolgok vannak születőben.
Sok sikert kívánok a részvényeseknek!
Hihetetlen, hogy ebben a negatív hangulatban 57 és felette ott állnak a pakkok órák óta és senki, de senki nem borítja rájuk. Ez minden spekuláns fejében meg kell, hogy szólaltassa a csengőt.
igen, aznap utáltam is azt a valakit, mert egy részével amúgy ide jött (legalábbis pár percen belül itt lett akkor egy nagy csomag megvéve). de akkor még feljebb volt az ár, így nyugtáztam hogy legalább nem járt itt jobban egyelőre a futuros locsolgató.... rothadna meg ("th"-val, "roTHad":D )
futurnal penteken amikor epp kezdett volna 80 fele indulni megjelent egy elado,nagy szorgalmasan 100k-kat ontve a piacra. Azota is ott van,minden nap megontozi. Nem tudom,h mezei kisbefektetonek v spekanak tud-e vajon ennyi papirja lenni,de mar millio korul jar az ontesben. Itt meg egyelore kivaras van,inkabb tetelt vasarlok vannak,kosza eladokkal szemben.
szerintem kivégzik mindkettőt mire felmegy... futurnak 52-t mondok 1-2 héten belül, ennek meg 42-t. aztán pattanás onnan. De szerintem elcseszett ez a kotrollálatlan viselkedés a papírokban. így mindig csak kapkodás lesz. hol feltolják, hogy lecsorgatják és még rúgnak bele párat mielőtt megint felhúzzák... ehhh :(
Nordtelekom hívők
Nem örülünk neki, ez egy hálátlan feladat, ami munkával, odafigyeléssel, felelősséggel jár. Én ezt a feladatot vállalom a részvényesek és magam érdekében, akik nyugodtan, stressz mentesen kívánnak kommunikálni a papírról és akik hisznek abban, hogy nagy dolgok vannak születőben.
Sok sikert kívánok a részvényeseknek!