Az utóbbi napok fejleményei érlelték a gondolatot, hogy új topicot nyissunk a Nordtelekom részvényesek számára. A rosszindulatú és értelmetlen trollkodás, személyeskedés olyan méreteket öltött, ami a nyugodt kommunikációt nem teszi lehetővé.
Nem örülünk neki, ez egy hálátlan feladat, ami munkával, odafigyeléssel, felelősséggel jár. Én ezt a feladatot vállalom a részvényesek és magam érdekében, akik nyugodtan, stressz mentesen kívánnak kommunikálni a papírról és akik hisznek abban, hogy nagy dolgok vannak születőben.
Sok sikert kívánok a részvényeseknek!
Megmondom őszintén, nagyon alàbecsültem az olcsó papírokat a rally utàn ezen az időtàvon, tévedtem. Nyilvàn bukóban is adogat sok. Kivàrjuk. Aki csak az ítélethirdetésre lép a tàrgyalóterembe, mint mi, annak úgyis mindegy a jelen àrfolyam. ;-);-)
Hadd adjàk akkor, le van sz.rva. Mennyi a közkéz? Mennyi a közkéz 1%-a? 1%-ot tekintek egy egységnek. Minden egységnyi rv. eladàsával ki van szivattyúzva a sok olcsó papír. A nagy emelkedéseknek ez az àtka, hogy nagyon hosszú ideig vannak olcsó papírok a piacon. Mondjuk az enyémet nem kapja itt meg senki, az biztos! ;-);-)
Szvsz a ricsi,csak a tegnapi zuhé halvány korrekciója.Megyünk még lefelé sztem.Én 5200 környékén tervezem az első pakkom vételét.Lehet nem ma kapom meg.Egy negatív nemzetközi hangulat simán leviheti addig,sőt még lentebb is.Bocsi,tudnátok dobbni egy nord könyvet?Köszi.
Reméljük! Sőt vàsàrolgattam még hozzà. Egyszerűen semmi nem indokolja, hogy a cég elveszítette kapitalizàciójànak 20 %-àt, meg 22 milliàrdos forgalom két nap alatt.. ez szerintem nevetséges szivatàs.
Nordtelekom hívők
Nem örülünk neki, ez egy hálátlan feladat, ami munkával, odafigyeléssel, felelősséggel jár. Én ezt a feladatot vállalom a részvényesek és magam érdekében, akik nyugodtan, stressz mentesen kívánnak kommunikálni a papírról és akik hisznek abban, hogy nagy dolgok vannak születőben.
Sok sikert kívánok a részvényeseknek!