Köszönöm szépen. A helyzet az, hogy ha őszinte akarok lenni, létre kellett hozni az új topicot, mert volt egy időszak, amikor rendkívüli módon elszaporodtak a rosszindulatú trollkodások, meg akartam védeni egy csomó embert és magamat is, hogy a részvényesek nyugodtan beszélgessenek, azok akik hisznek a sztoriban. Akkor nagyon sok támadásnak voltunk kitéve és hála Istennek a helyzet normalizálódott. Ha úgy tűnök néha, hogy "ugrom" ezekre a szituációkra, akkor az még mindig annak tudható be, hogy ezek az idők bennem sem múltak el nyomtalanul. Attól még, hogy trédelünk, érző emberek vagyunk mi is és nem esik jól sohasem a pozi nélkül vihogók hada. Ezeket a régi beidegződéseket én is igyekszem leépíteni magamban, nem mindig sikerül, de igyekszünk.
Nordtelekom hívők
Nem örülünk neki, ez egy hálátlan feladat, ami munkával, odafigyeléssel, felelősséggel jár. Én ezt a feladatot vállalom a részvényesek és magam érdekében, akik nyugodtan, stressz mentesen kívánnak kommunikálni a papírról és akik hisznek abban, hogy nagy dolgok vannak születőben.
Sok sikert kívánok a részvényeseknek!