Az utóbbi napok fejleményei érlelték a gondolatot, hogy új topicot nyissunk a Nordtelekom részvényesek számára. A rosszindulatú és értelmetlen trollkodás, személyeskedés olyan méreteket öltött, ami a nyugodt kommunikációt nem teszi lehetővé.
Nem örülünk neki, ez egy hálátlan feladat, ami munkával, odafigyeléssel, felelősséggel jár. Én ezt a feladatot vállalom a részvényesek és magam érdekében, akik nyugodtan, stressz mentesen kívánnak kommunikálni a papírról és akik hisznek abban, hogy nagy dolgok vannak születőben.
Sok sikert kívánok a részvényeseknek!
Az túlzás, csak spekulálok. Egy céget tőzsdére bevezetni hosszadalmas. Egy tőzsdén lévő cégbe belerakni ezt meg azt az szerintem kevésbé. Bár a vezeték nélküli távközlés tevékenységi kör az az Estmédiában található meg...
Igazabol tokmindegy h megveszik v nem veszik meg. A lenyeg,h ez a gondolat ott pezsegjen az emberek fejeben,a jelenlegi tulajokbol igy tartok lesznek,a reszvennyel nem rendelkezok pedig vasarlokka valnak. Hogy aztan lesz e az egeszbol vmi v sem,kb az mar ezredrendu dolog lenne,ha kozben egeszen mas arkategoriaban jarnank. De egyelore ugy tunik,h a futurra jobban hatott egy ilyen gondolat mint a nordtelkora;-)
Ha "veletlen" megveszik a Telenort...akkor mi tartana oket vissza, hogy a Telenort a tozsdere vigyek? Egy naiv kerdes csak. (Legyen ugy, hogy megveszik a Nordot, az csak mindenkinek jo)
Nordtelekom hívők
Nem örülünk neki, ez egy hálátlan feladat, ami munkával, odafigyeléssel, felelősséggel jár. Én ezt a feladatot vállalom a részvényesek és magam érdekében, akik nyugodtan, stressz mentesen kívánnak kommunikálni a papírról és akik hisznek abban, hogy nagy dolgok vannak születőben.
Sok sikert kívánok a részvényeseknek!