Az utóbbi napok fejleményei érlelték a gondolatot, hogy új topicot nyissunk a Nordtelekom részvényesek számára. A rosszindulatú és értelmetlen trollkodás, személyeskedés olyan méreteket öltött, ami a nyugodt kommunikációt nem teszi lehetővé.
Nem örülünk neki, ez egy hálátlan feladat, ami munkával, odafigyeléssel, felelősséggel jár. Én ezt a feladatot vállalom a részvényesek és magam érdekében, akik nyugodtan, stressz mentesen kívánnak kommunikálni a papírról és akik hisznek abban, hogy nagy dolgok vannak születőben.
Sok sikert kívánok a részvényeseknek!
Éljen éljen ! Én pl arról álmodtam ma hogy mekkora konyhabutort tudok szervezni ha feladok egy ajtót a jelenlegi alaprajzon cserébe "messzebb" lesz a két háló egymástól. Nem tudtam dönteni úgyhogy feleltem. Most már a részvényenen jár az agyam :):)
Tibi, most jelzem, hogy te is túltolod amúgy a saját igazad... Plusz legalább itt ne politizáljunk már bakker! Last, holnap ha ez folytatódik, szeretnélek megkérni egy kis tisztogatásra: felfüggesztés vasárnaptól 1 hétig... addig talán mindenki kihőbörgi / kiörömködi magát. Köcce :)
Szívemből szóltál! Épp elég, hogy az Opus topikból választási fórum lett, ne kelljen már mindenhol ezt olvasni! Miért gondolja valaki, hogy azzal bármit elér, hogy beír ide néhány sor, általa helyesnek vélt vagy csak butasága miatt meg sem értett gondolatot!? Azt hittem kiesik a telefon a kezemből, mikor olvastam az alábbi beírásokat X9Z5-től. Nem akarlak bántani, meg van a véleményed...légyszi tartsd meg magadnak! De jó, hogy a héten vége ennek az egésznek...
Mindenki leírta a véleményét szerintem. Van rengeteg topic, ahol parttalan politizálàst lehet folytatni. Van még 4 nap, bírjuk màr ki, hogy ne mindenhol ez menjen. Túl leszünk rajta, hajrà Nord!
Nordtelekom hívők
Nem örülünk neki, ez egy hálátlan feladat, ami munkával, odafigyeléssel, felelősséggel jár. Én ezt a feladatot vállalom a részvényesek és magam érdekében, akik nyugodtan, stressz mentesen kívánnak kommunikálni a papírról és akik hisznek abban, hogy nagy dolgok vannak születőben.
Sok sikert kívánok a részvényeseknek!