Az utóbbi napok fejleményei érlelték a gondolatot, hogy új topicot nyissunk a Nordtelekom részvényesek számára. A rosszindulatú és értelmetlen trollkodás, személyeskedés olyan méreteket öltött, ami a nyugodt kommunikációt nem teszi lehetővé.
Nem örülünk neki, ez egy hálátlan feladat, ami munkával, odafigyeléssel, felelősséggel jár. Én ezt a feladatot vállalom a részvényesek és magam érdekében, akik nyugodtan, stressz mentesen kívánnak kommunikálni a papírról és akik hisznek abban, hogy nagy dolgok vannak születőben.
Sok sikert kívánok a részvényeseknek!
Én meg az egykulcsos adórendszert tartom igazságosnak, pedig nincs gyerekem, nem jár kedvezmény, meg CSOk se. A romák magukkal sem tudnak mit kezdeni, így az éppen aktuális kormány se. Segélyt meg csak kb. a betegeknek adnék és a valóban rászorulóknak, a tarkaszoknyás sáskahadnak nem.
Mi van? Segély, meg többkulcsos szja? Meg egy nagy lóf@szt. Fizessél nyugodtan 38% szja-t, ha ez a vágyad. Erősíteni kell a középréteget, mert azok tudnak költeni, ők tartják fenn a gazdaságot. A szegények felzárkóznak, folyamatban van. Toborozzák felénk a munkaerőt, el lehet menni dolgozni, van hova. Képzettség se kell, betanítják és vígan megkeresnek 120-150-et, ami a korábbi segély meg közmunka után nagy előrelépés és boldogok, sőt büszkék. Ez kell, nem a segély. Akinek meg büdös a munka, hát felőlem éhen halhat. Jó hogy nem kívánod vissza a szocializmust huszonéves fejjel vaze.
na ez már a dilettanizmus legalja. CSOK, családi adókedvezmény, KATA, ez nem segítség? Közmunkaprogram a a munkaerőpiac aljának. Megtanultak elmenni reggel munkába. Java része mára cégeknél dolgozik.
43 az alja ahova lemehet,figyeltem végig,az alá nem engedik beszakadni. Erő gyűjtés van,majd meglódul csak az nem mostanában lesz. Nem is baj mert 50 alatt jó venni,meg gyűjtögetni akarok még belőle.
nem fos ez a papír!!!! Azt várom szakadjon be!!!! van belőle de még akarok olcsóbban venni!!! 50 ft alatt nagyon is jó áron van. Nem figyelitek 46 alá nem tudják beverni!!!
Nordtelekom hívők
Nem örülünk neki, ez egy hálátlan feladat, ami munkával, odafigyeléssel, felelősséggel jár. Én ezt a feladatot vállalom a részvényesek és magam érdekében, akik nyugodtan, stressz mentesen kívánnak kommunikálni a papírról és akik hisznek abban, hogy nagy dolgok vannak születőben.
Sok sikert kívánok a részvényeseknek!