Az utóbbi napok fejleményei érlelték a gondolatot, hogy új topicot nyissunk a Nordtelekom részvényesek számára. A rosszindulatú és értelmetlen trollkodás, személyeskedés olyan méreteket öltött, ami a nyugodt kommunikációt nem teszi lehetővé.
Nem örülünk neki, ez egy hálátlan feladat, ami munkával, odafigyeléssel, felelősséggel jár. Én ezt a feladatot vállalom a részvényesek és magam érdekében, akik nyugodtan, stressz mentesen kívánnak kommunikálni a papírról és akik hisznek abban, hogy nagy dolgok vannak születőben.
Sok sikert kívánok a részvényeseknek!
Ha Neked megfelelő nulla àllamigazgatási tapasztalattal rendelkező emberekre szavazni, àldàsom rá. Korrupció.. Ezt a fogalmat fordítsuk le az ellenzékre. Korrupció annyit tesz szàmukra, minthogy lopnànak ők is ezerrel, de nincsen rá lehetőségük. 2* 2/3-al szerinted mit csinàlna a jobbik vagy MSZP? Ugyanazt. Ne dicsőítsünk màr valakit azért, ha úgy nem lopnak, hogy nincs rà lehetőségük, tovàbbà sajnos ne moralizàljunk màr ott, ahol nincsen morál. Harmadrészt én sem kívànok senkit meggyőzni, hogy kire szavazzon, velem se tegye meg ezt senki. :-):-) Megvan a magamhoz való, kevéske eszem, köszönöm, majd főzök abból úgy, ahogyan jónak làtom.
Bocs, én sem voltam még a Parlamentben így pedig Miniszterelnök sem... gyűjtenél nekem egy jelképes 2,5-3 millió szavazatot? Tudom most vasárnap kicsit közel van, így nekem jó a következő választás is. P.S.: Cserkész becsszó, nem lopnék.. max programot a kétfarkútól! Ingyen sörhöz hogy viszonyulsz? :)
Amíg a fidesz javarészt nekem előnyös dolgokat csinál, addig támogatom. Nekem se tetszik sokminden, de kire szavazzunk? Jobbikra? Az új nemzeti radikális szociáldemokrata liberális munkáspártra? :D
Nordtelekom hívők
Nem örülünk neki, ez egy hálátlan feladat, ami munkával, odafigyeléssel, felelősséggel jár. Én ezt a feladatot vállalom a részvényesek és magam érdekében, akik nyugodtan, stressz mentesen kívánnak kommunikálni a papírról és akik hisznek abban, hogy nagy dolgok vannak születőben.
Sok sikert kívánok a részvényeseknek!