Az utóbbi napok fejleményei érlelték a gondolatot, hogy új topicot nyissunk a Nordtelekom részvényesek számára. A rosszindulatú és értelmetlen trollkodás, személyeskedés olyan méreteket öltött, ami a nyugodt kommunikációt nem teszi lehetővé.
Nem örülünk neki, ez egy hálátlan feladat, ami munkával, odafigyeléssel, felelősséggel jár. Én ezt a feladatot vállalom a részvényesek és magam érdekében, akik nyugodtan, stressz mentesen kívánnak kommunikálni a papírról és akik hisznek abban, hogy nagy dolgok vannak születőben.
Sok sikert kívánok a részvényeseknek!
Mit tud ennyit morogni? Mollal olyan nagyot nem fog bukni innen. Figyelje majd oszti előtt. Nyugodjon le. Írja meg nekünk mi volt Andre utolsó tippje? Én vettem akkor.
Az összes könyvét olvastam. Végül is csak van vagy 20 bejegyzésem az olvasmànyélményeimről a fórumon, de rà se ràntson. Kosztó papàt kb. 5 alkalommal említem csak, no problem.
Kíváncsi leszek, hogy hétfőn mi lesz. Eddig párszor előfordult, hogy limit. Majd másnap érdektelenség hiányában elhalt a buli felfelé. Ti mire tippeltek?
Tisztelt Mackó Úr! Hogy mi minősül rosszindulatú trollkodàsnak, azt majd eldöntöm én, ami nem minősül vita tàrgyànak, nem vagyok köteles megindokolni és pont nem érdekel a véleménye sem. Vidám, akàcmézes délutànt kívànok.
Igen, saját tőke alapján ha kiszámolod 5.5-et ér egy részvény. Ebből lejön még a 180 milliós tartozás, és hogy veszteséges a cég. Egy ember dolgozik, már valaki korábban írta hogy egy könyvelő lehet, aki néha reseteli a szervert ha káromkodást hall a cég üzenetrögzítőjén Kap ezért 4 milliót évente. És van 5 igazgatósági tag, akik a tőzsdei szélhámossággal tömik a zsebeiket.
Nordtelekom hívők
Nem örülünk neki, ez egy hálátlan feladat, ami munkával, odafigyeléssel, felelősséggel jár. Én ezt a feladatot vállalom a részvényesek és magam érdekében, akik nyugodtan, stressz mentesen kívánnak kommunikálni a papírról és akik hisznek abban, hogy nagy dolgok vannak születőben.
Sok sikert kívánok a részvényeseknek!