Az utóbbi napok fejleményei érlelték a gondolatot, hogy új topicot nyissunk a Nordtelekom részvényesek számára. A rosszindulatú és értelmetlen trollkodás, személyeskedés olyan méreteket öltött, ami a nyugodt kommunikációt nem teszi lehetővé.
Nem örülünk neki, ez egy hálátlan feladat, ami munkával, odafigyeléssel, felelősséggel jár. Én ezt a feladatot vállalom a részvényesek és magam érdekében, akik nyugodtan, stressz mentesen kívánnak kommunikálni a papírról és akik hisznek abban, hogy nagy dolgok vannak születőben.
Sok sikert kívánok a részvényeseknek!
Új hír van a Bét-en. Nem csak vett egy már meglévő céget, de alapított is egy újat a NordTelekom Londonban. Remélhetőleg nem akarják felszámolni a Nord-ot...
Ez nem jött be most. Jövő hétig javaslom, gondolkodj el rajta, meddig lehet csinàlni itt ezt a rosszindulatú és értelmetlen hangulatkeltést. A moderàtorral beszéltem, azt mondta, nem sokàig.. Z 51.6 Ft, 0 db kötéssel... Jó hétvégét!
Alma... ülj le mellém... valamit mondok... :) Miért gondolod azt, hogy egyből szórni akarják a papírjukat? ki ültette ezt a fejedbe? Mi értelme lenne annak? Nem lehet hogy másnak akarják eladni, egyben, nem piacon? Nem értelek. Limiten a papír, de te aggódsz. Ezzel valamit kéne kezdeni, mert egy esésbe így meg belehalsz idegileg ...
Elég sokan 60-70-80Ft-ról ragadtak be. Ha nem viszik most el 80 közelébe, akkor ennek a rallynak lőttek, mert a beragadtak realizálnak. Jó lenne hétfőn egy limit. Kedden sávszél. Így aki akar az ki tud szállni. :)
De ez miért jó nekik, ha hétfőn már limit sem lesz, max egy kis emelkedés? Hogy lesz akkor 100? Vagy hogyan tudják eladni az 55Ft-os pakkjaikat? Lehet akkor jobban járt, akinek volt és ma eladta. Ma tuti elment limiten. :)
"Ha mindenki úgy csinàlnà, mint én, hogy magamba fordulva szenvedek egy nagy bukó utàn, ahelyett, hogy mennék kompenzàlni egy éppen emelkedő részvény topicjàba, gyakorlatilag érdektelenség miatt be lehetne zàrni a portfólió fórumot. " (Bróker Mària, Töprengéseim az emberi természetről)
"időőőőős hölgy" nagyon cute. :D :D Mindenét nem veszthette el, mert hát az internet nincs ingyen. Mindenesetre kíváncsi lennék az igazságtartalomra: Ex, időshölgy vagy és mindened elveszetted? Miben?
február 02. | 00:04előzmény: #72481 stockfighter#72486Ex pontosan ilyen intenzív volt 10 alatt az Opus, 30 Ft körül a Konzum, 5 Ft körül a Set, 7 Ft körül a Nord, 3 Ft körül a mai Ott-One fórumban stb. stb. Érdemes visszalapozni azokra az időkre. Sajnos nagyon sokan eldobálták ezeken a szinteken miatta a papírjaikat. Én sem vettem 30-on 100 e Konzumot, pedig nagyon szemeztem vele. Egyébként egy idős hölgy, aki állítólag minden pénzét elveszítette a tőzsdén és azóta ezt a sorsot kívánja mindenkinek és gyűlöl mindenkit aki nyer és minden nyerő helyzetet, amiben ő már nem vehet részt. Hogy valaha is volt e bármi köze az MNB-hez az rejtély, mindenesetre még mindig sokan bedőlnek neki, főleg az újak. 32
Nordtelekom hívők
Nem örülünk neki, ez egy hálátlan feladat, ami munkával, odafigyeléssel, felelősséggel jár. Én ezt a feladatot vállalom a részvényesek és magam érdekében, akik nyugodtan, stressz mentesen kívánnak kommunikálni a papírról és akik hisznek abban, hogy nagy dolgok vannak születőben.
Sok sikert kívánok a részvényeseknek!