Az utóbbi napok fejleményei érlelték a gondolatot, hogy új topicot nyissunk a Nordtelekom részvényesek számára. A rosszindulatú és értelmetlen trollkodás, személyeskedés olyan méreteket öltött, ami a nyugodt kommunikációt nem teszi lehetővé.
Nem örülünk neki, ez egy hálátlan feladat, ami munkával, odafigyeléssel, felelősséggel jár. Én ezt a feladatot vállalom a részvényesek és magam érdekében, akik nyugodtan, stressz mentesen kívánnak kommunikálni a papírról és akik hisznek abban, hogy nagy dolgok vannak születőben.
Sok sikert kívánok a részvényeseknek!
500 db 50,4 HUF 51,0 HUF 500 db 2 477 db 50,0 HUF 51,4 HUF 10 000 db 4 000 db 49,3 HUF 51,6 HUF 46 859 db 30 000 db 49,2 HUF 51,8 HUF 2 500 db 30 000 db 49,1 HUF 52,0 HUF 8 000 db
Kedves Last, hidd el, én soha senki felett nem ítélkezem, feletted pedig különösen nem, mert a humorod mellett érződik a hozzáértés és a szakmai tapasztalat, más topicokban is olvaslak márcsak az eltéveszthetetlen "Marcsika" miatt is. Sokat tanultam Tőled eddig is és biztos vagyok benne, hogy még fogok is. Amúgy miért kell foglalkozni a beszólogatókkal? Ez egy fórum, ez már csak ilyen. Ilyenek az emberek, passz. További sok sikert.
Nordtelekom hívők
Nem örülünk neki, ez egy hálátlan feladat, ami munkával, odafigyeléssel, felelősséggel jár. Én ezt a feladatot vállalom a részvényesek és magam érdekében, akik nyugodtan, stressz mentesen kívánnak kommunikálni a papírról és akik hisznek abban, hogy nagy dolgok vannak születőben.
Sok sikert kívánok a részvényeseknek!