reméljük elbúcsúztál a pénzedtől mert nagyon soká hogy a töredékével találkozni.
de lehet ezért a nemes cselekedetért megsimizheted Réka bal mellét vagy Norbit.....
Tudom, jelentős változás azóta nem volt, " csak" továbblépett egy céggel ( vajon milyen számlákat, kötelezettségeket maga után hagyva) és bemocskolja Agassit! A projekten mindenesetre nem nagyon dolgoztak, finomítottak ugyanúgy a hülyék becsapására épül!
Nincs semmi kétségem arról, hogy ezt a gitt egylet Rt.-t is kipucolja a párocska !
A FB oldalukat olvasgatva el kell ismernem tudnak valamit...
A birkák megveszik tőlük az ehetetlen, méreggel teli szarokat tripla áron, majd hálálkodnak, hogy jól átb.....ták őket ezek a drága aranyos emberek...
Csoda na...mindezt meg tudja csinálni egy kissebbségi érzéssel terhelt, ferde fejű gnóm a hablatyoló suksük dumával a háta mögött egy rémmel, összesen 50-és iq birtokában!
Előttem van , néhány hónapja, otthon beszélgettek: anyukám nem kellene nekünk is termékbemutatókkal segíteni a nyugdíjasokon, nagy lehúzás van benne??? Majd később: anyukám nem megy ez a termékbemutatós dolog , nem engedik ezek a rohadékok ,inkább vigyü be a nullát a tőzsdére!!!
Valahogy így történhetett.........
" szeretnék venni pár részvényt, remélem jó lesz, utóbbi időben nem sok szerencsém volt a tőzsdén"
Ez se rossz! Nem volt szerencséje az agyasnak , talán a lottón kellene megpróbálni!
Persze a null szarral is van esélye, mint egy szelvénnyel az ötösre!!!!
Olyan rettenetes sötétség sugárzik a szövegből, hogy gyanús nekem, ez is az ómolnár/ törpe/ nyihaha marketing gépezet keze munkája...
A másik érzésem sem vmi jó, a FB kommentekből sugárzik a szerencsétlenség, szegénység a megnyomorodottság ( nem csak agyilag )
Kellemes közeg ez a csaló szélhámosoknak...
Törölt felhasználó2014. 09. 24. 20:09
Előzmény:
törölt hozzászólás
Ja a pilóták ők lesznek, csak aztán nehogy kamikaze legyen....
Remélem külön topikjuk is lesz,lehessen rajtuk nevetni mikor osszák egymást.Norbi is jön közéjük,kamusnak.Ja az ezer rv.-ből marad talán mézes kalács házikóra.Szurkolok nekik legalább az el ne ússzon!
Norbi Update Nyrt.
link
(Vagy ez már tényleg a vég...?)