Különíts el két dolgot:
1. Sikeres-e a termék/sztory.
2. Te kisrészvényesként mennyiben részesülsz ebben várhatóan.
A kérdés speki szemmel mindig a 2., csak és kizárólag ezt kell szemmel tartsd. És a 2 nagyon sokszor még akkor sem teljesül, amikor az 1. igaz, vagy legalábbis annak indult.
A tőzsdei mutyik nagy része nem úgy indul, hogy eleve szart adnak és eleve át akrnak verni, le akarnak húzni.
Szerintem ez siker story!Azok a rétegek akik eszik,veszik a termékeiket,2-3 szoros áron,vagy meg engedhetik maguknak vagy többen nem!De hisznek magában az egészséges táplálkozásban,na már most ezeknek a rétegeknek a rv.-t is el tudják adni,hisz ki nem akar egy magyar világ siker részese lenni,SOKAN!De én köszönöm nem kérek belőle,s jó nekem az amit saját magam meg főzök,s megengedhetek magamnak!
Kicsit bővebben...
Update: az agyukat használni nem tudóknak egy cimke, hogy mit vásároljanak azért hogy fittek legyenek mint a törpe és szépek mint a lófejű ( valahogy az okos elmaradt)
Update részvény:
A fenti vásárló közönség még egyszer megveheti a semmit, tehát az őt átbaszcsizó kamu társaságnak is tulajdonosa lehet!
Zseniális ötlet.... Saját magadat tudod becsapni csak adjál nekem még pénzt!!!
A célcsoport nem mi vagyunk, az egész terjeszkedés, világsiker,agassi, projekt nem nekünk szól hanem az eddigi vevőknek, hívőknek. Nekik bőven elég a semmiről hazudozni, elhiszik!!!
Van egy mondás
Amíg szar van addíg van veréb is...
Most éppen a törpe és a nyihaha árulja.
Szóval valahogy úgy néz ki a dolog Norbi részéről. Add ide a pénzed ,és majd én elköltöm "nemes célok reményébe". Az hogy mi mibe kerül annak a cégnek amelyikbe éppen szeretném ha tulajdonos társ lennél, arról ne érdeklődj (nem tartozik rád).A cég minden lényeges kiadási tétele titkos,de azért fektess bele bátran,mert én Norbi a szavamat adom, " bízhatsz bennem" Tiszta vicc.
már látom hol lesz a csavar ebben a sikersztoriban
egyelőre még azt sem tudják kétszer ugyanúgy eltalálni,hogy mennyi védjegy van.
biztos pont a lényeg nem lesz apportálva
"Az Update rendszert alkotó 12 védjegy használatára vonatkozóan 2019. február 20-ig kötött megállapodást Norbi a társasággal. Bár kinyilvánította, hogy e határidő előtt szándékában áll a védjegyeket a társaságba apportálni, kötelező érvényű nyilatkozatot erre vonatkozóan nem tett."
A megállapodást hol lehet olvasni? hány mrd-ért apportálja a jogokat bele ebbe a trágyadombba?
" A társaság nettó árbevétele (8,5 hónap alatt) 425 millió Ft, adózott eredménye 94 millió Ft volt, ha ezeket a számokat időarányosítjuk, akkor nagyjából 600 millió Ft éves árbevétel és 133 millió Ft adózott eredményt kapunk"
Ilyen emelkedés csak és kizárolg a mai világban a IT ill e-kereskedelemben érthető el, persz ott az árrés töredéke a mint NUL-nál. Tehát az egésznek nincs megfelelő gazdasági alapja. Kiváncsi lennék, hogy végezetk-e piackutatást a clországokban minpl Németo, ott nem gondolom, hogy ez a termék olyan felekpott lenne a korpás, kiörlésés friss péksüteményket áruló ,csilivilin berendezett bajor pékségek mellett. NUL terméke mélyfagysztottan érkeznek a boltokba.
"Az árbevétel alakulásáról a sajtóeseményen bemutatott ábrán az volt leolvasható, hogy az első évben nagyjából 1,1, a másodikban kb. 1,6, a harmadikban kb. 1,9, a negyedikben pedig közel 2,2 milliárd forintos árbevételt is elérhet a cég, a negyedik évben a teljes bevételből közel 500 millió forint származhat a külföldi franchise bevételekből"
azaz a magyar árbevételnek kéne min 50%-kal nőnie ezalatt
Norbi Update Nyrt.
link
(Vagy ez már tényleg a vég...?)